L'Oreal Steampod

Steampod 3.0 - Sada još bolji

Svaka žena koja teško oblikuje svoju kosu ili želi da promeni njen izgled iz ravne u talasastu i obrnuto, zna koje je rešenje: aparati za stilizovanje kose toplotom. No, sa njima dolazi i dilema: što bolji rezultat želite dobiti, više štete nanosite svojoj kosi. Sa svojom jedinstvenom tehnologijom, preko 30 patenata i odabranom linijom proizvoda koji se aktiviraju parom, SteamPod ostvaruje savršen balans efikasnosti i nege kako bi pretvorio nemoguće u moguće: ravnanje kose bez oštećenja! Nakon SteamPod 1.0 u 2012 i SteamPod 2.0 u 2015, 2019. godine, L'Oréal Professionnel je lansirao dugo očekivani SteamPod 3.0! Razvijen u saradnji sa Rowenta Salon, SteamPod je efikasniji i ergonomičniji nego ikada! Bazirano na temeljnoj potrošačkoj oceni i analizi, SteamPod 3.0 je ostvarenje snova kako za profesionalce, tako i za njihove klijente.

Iskoristi moć tehnologije

MODERNIJI IZGLED

SteamPod i njegova linija proizvoda za negu kose (krema za deblju dlaku i gustu kosu, mleko za tanku dlaku i 24h zaštitni serum za zaštitu od vlage za sve tipove kose) unapređeni su premium izgledom.


JOŠ BOLJI REZULTATI

2X brže, 2X glađe u odnosu na klasičnu peglu* za kosu: idealan partner za brzo i jednostavno stilizovanje čak i najneposlušnije kose.

Bolja poslušnost/ravnanje pri 50°C nižoj temperaturi (1).

91% manje lomljenja kose u poređenju sa klasičnom peglom za kosu(2).

Prirodan, zdrav izgled: mekana, sjajna, svilenkasta kosa.


INTEGRISANI REZERVOAR ZA VODU

SteamPod je u potpunosti redizajniran: lakši je, tanji i jednostavniji za upotrebu. Rezervoar za vodu u potpunosti je integrisan u ručku pegle. Kompaktniji dizajn omogućava da ga lakše spakujete i ponesete sa sobom na putovanja.


ROTIRAJUĆI KABL

S obzirom da je SteamPod 3.0 u potpunosti prilagodljiv, pravljenje talasa nikada nije bilo lakše. SteamPod 3.0 je REŠENJE za sve željene frizure: sjajna kosa, S-talasi, 2-waves, efekat feniranja, Hollywood waves za izgled kao iz salona. 

Steampod 3.0 pro tips

Kada koristite SteamPod, uvek usmerite strelice na pegli prema vrhovima kose.

Delphine Courteille, francuska artistkinja

Za dodatnu zaštitu i još bolje rezultate, Delphine savetuje prvo nanošenje StemPod mleka koje se aktivira parom za tanku kosu ili kreme za gustu kosu i deblje vlasi. Da li ste znali: sa integrisanim rezervoarom za vodu možete izravnati do 192m kose bez ponovnog punjenja!



ZA RAVNU KOSU

Za optimalan rezultat peglajte svoju kosu po sekcijama (što je tanja sekcija, rezultat je precizniji). Uzmite mali segment kose i polako povlačite peglu prema dole, od korena prema vrhovima. Na ovaj način, dovoljno je samo jednom ispeglati svaku sekciju!