Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Popust-30%
Oral B POC iO 5 Black električna četkica za zube slika 1
Oral B POC iO 5 Black električna četkica za zube slika 2
Oral B POC iO 5 Black električna četkica za zube slika 3
Oral B POC iO 5 Black električna četkica za zube slika 4
Oral B POC iO 5 Black električna četkica za zube slika 5
Oral B POC iO 5 Black električna četkica za zube slika 6
Oral-B logo

Oral B POC iO 5 Black električna četkica za zube

(1)

Šifra proizvoda: 9K3EK2G

Trenutno nedostupno

Oral B POC iO 5 Black električna četkica za zube

Pročitaj više

Električna četkica za zube iO 5 donosi najbolju tehnologiju brenda Oral-B: kombinaciju okrugle glave četkice inspirisane stomatološkom opremom sa nežnim mikro-vibracijama za profesionalni osećaj čišćenja u udobnosti vašeg doma. Pametni senzor pritiska pomaže u sprečavanju previše jakog ili previše nežnog četkanja za bolju zaštitu desni. 

Veštačka inteligencija prepoznaje vaš stil četkanja i vodi vas da svaki dan bolje perete zube. Povezuje se sa besplatnom aplikacijom Oral-B za praćenje i vođenje četkanja u realnom vremenu kroz 6 zona za četkanje. Za najbolje rezultate menjajte Oral-B iO glavu četkice za zube svaka 3 meseca. 

• NAJBOLJE PRANJE ZUBA koje nudi Oral-B, zahvaljujući REVOLUCIONARNOJ iO TEHNOLOGIJI za osećaj profesionalne čistoće i nežnog pranja zuba. Dizajnirana za ljude sa osetljivim zubima i desnima, četkica kombinuje jedinstvenu okruglu glavu Oral-B četkice za zube sa nežnim mikro-vibracijama za svež, čist osećaj u ustima i 100% zdravije desni za nedelju dana u poređenju sa običnom klasičnom četkicom za zube. 

• 5 NAČINA RADA za pranje zuba prilagođenih vašim potrebama: dnevno čišćenje, intenzivno čišćenje, izbeljivanje, osetljivo, super osetljivo. 

• VEŠTAČKA INTELIGENCIJA prepoznaje vaš stil četkanja i vodi vas prilikom pranja zuba, tako da ne propustite nijednu površinu. 

• PAMETNI SENZOR PRITISKA pokazuje crvenom, belom i zelenom bojom da li četkate previše snažno, prelagano ili sa odgovarajućom količinom pritiska. 

„Oral B 30-dnevna garancija povraćaja novca“

Kampanja „Oral B 30-dnevna garancija povraćaja novca” odnosi se na kupovinu električne četkice ili irigatora za zube Oral-B. Ukoliko niste zadovoljni (iz bilo kod razloga) sa Oral-B električnom četkicom ili irrigatorom, možete u roku od 30 dana vratiti istu uz sačuvan fiskalni račun.

Zahtev za povraćaj novca se isključivo šalje Organizatoru putem mejla na [email protected] u roku od 30 dana od datuma kupovine električne četkice ili irigatora Oral B. Organizator će nakon validacije fiskalnog računa poslati svu ostalu dokumentaciju, (Obrazac za povrat novca i Izjavu o saglasnosti za obradu ličnih podataka), i nakon prijema proizvoda i navedene dokumentacije, izvršiti povraćaj sredstava na puni iznos vrednosti proizvoda, uplatom na vaš bankovni račun. Učesnik kampanje snosi sve troškove slanja proizvoda i ostale dokumentacije na adresu Organizatora putem kurirske službe. (Napomena: Nije moguće izvršiti povrat novca na mestu same prodaje).

Ponuda važi samo za električne četkice za zube i irigatore Oral-B kupljene u periodu između 01.07.2022- 30.06.2023. U Kampanji mogu učestvovati sva punoletna fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji na dan početka Kampanje, 01.07.2022. godine. Svaki Potrošač koji je kupio električnu četkicu za zube ili irigator Oral-B ima pravo da učestvuje u ovoj Kampanji samo jednom, u ukupnom periodu trajanja Kampanje.

Trenutno nedostupno

Recenzije kupaca

5,00 / 5
ukupno 1 recenzije
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Još nema komentara.