Sony televizori

Uživaj u revolucionarnom iskustvu gledanja uz Sony televizore!

Doživite vrhunsko gledanje kod kuće uz najnoviju generaciju Sony OLED televizora. Samo do 30.06. pripremili smo odličnu ponudu: do 19% popusta na odabrane modele Sony televizora uz poklon televizor Sony 43X80J od 43’’

Sony OLED televizori poseduju mnoštvo karakteristika i funkcija koja će vam olakšati svakodnevno gledanje televizije. Uz Cognitive Processor XR™ televizori Sony Bravia analiziraju sadržaj i reprodukuju ga na isti način na koji vidite i čujete u stvarnom svetu. 

Vrhunska 4K rezolucija omogućiće vam odličan kvalitet slike, a njihova moćna inteligencija pružiće vam lakše pronalaženje željenog sadržaja.

Predstavljamo vam još moćnih karakteristika Sony OLED televizora:

  • Procesor koji ističe lepotu tehnologije OLED - obezbeđuje izvanredan kvalitet slike, sa bogatom crnom,  intenzivnom osvetljenošću i realistične slike.
  • Harmonija zvuka i slike: ekran postaje zvučnik - zvuk i slika se savršeno kombinuju, pri čemu zvuk dolazi baš sa odgovarajućeg mesta na ekranu i pruža pravi bioskopski doživljaj.
  • Neverovatno tanak koncept dizajna sa jednom pločom - izuzetno tanak dizajn sa jednom pločom, ekran se spaja sa ivicom televizora, tako da bez ometanja možete da se udubite u sliku.

Iskoristite PREORDER kampanju i za svaki kupljeni SONY OLED televizor* od 01.06. do 30.06.2022. na poklon dobijate Sony televizor 43X80J od 43’’
Nakon PREORDER kampanje, rok za isporuku televizora je do 15.07.2022.

* Promotivna Preorder kampanja uključuje 6 modela Sony OLED televizora.

Obezbedite vrhunski televizor najnovije generacije i uživajte gledajući omiljeni sadržaj.