Spremni za novi bicikl?

Odlučili ste da kupite bicikl, ali niste sigurni na šta da obratite pažnju? Lepo vreme se vraća i bicikli ponovo vladaju našim ulicama. Praktičan, ekonomičan, ekološki, zdravlje i dobro stanje - sve su to sjajni razlozi za kupovinu bicikla. Ako ste odlučili da se ne nervirate u saobraćajnim gužvama, nedostatku parkinga, sporom javnom prevozu, odlična zamena je bicikla i uživanje u vožnji. Donosimo vam kratak vodič za izbor i kupovinu idealnog bicikla koji će biti siguran i udoban, a zadovoljstvo neprocenjivo.
Prva stvar na koju treba da obratite pažnju pri izboru i kupovini je da veličina bicikla odgovara vašoj visini. Vaša visina je osnova za odabir adekvatnog bicikla. Svi bicikli se mogu podeliti u nekoliko osnovnih veličina: KSS, S, M, L, KSL i KSKSL, dok neki proizvođači nude i kombinovane srednje veličine kao što su S/M ili M/L. Ali kako odabrati veličinu koja odgovara vašoj visini? Jednostavno - što ste viši, bicikl mora biti veći. U principu, možete se rukovoditi instrukcijama na slici:

Bazzar vam predstavlja najbolju ponudu bicikala za decu i odrasle uz odlične cene i isporuku na kućnu adresu. U prodaji su kvalitetni dečiji bicikli za devojčice i dečake, tu su i gradski, bicikli za putovanja i električni bicikli za urbane sportiste ili odlazak na posao. Za one željne akcije pripremili smo ponudu cross trekking bicikala i brdske MTB bicikle. Uz sve to pogledaj i našu bogatu ponudu opreme za bicikliste kao i delove i opremu za bicikle.

Gradski bicikli će vam pomoći u svakodnevnim aktivnostima, pružajući komfor i lakše snalaženje u gradskim gužvama. Negujemo svest o očuvanju prirode i zalažemo se za zdrav život i zato vam savetujemo da što više koristite biciklu i uživate u prirodi.

MTB brdski bicikli su idealni za avanturističke vožnje u prirodi. Brdski biciklizam je ekstremni sport u kom se biciklom vozi preko puteva kao što su šume, brda, planine, kolski putevi, parkovi, poljane, koji se jednim imenom nazivaju „ofroud“ putevi. Sam sport zahteva posebnu opremu i bicikle, kao i određena predznanja, iskustvo i tehniku za ofroud vožnju. Voziti se može bilo na brdskom, bilo na hibridnom biciklu, a zajednička odlika svih brdskih bicikala su široke gume sa kramponima, široke i ojačane cevi rama i suspenzija na prednjoj viljuški.

Cross - Trekking bicikli predstavljaju spoj planinskog, gradskog i drumskog (trkačkog) bicikla. Ukoliko želite jedan bicikl za gradsku vožnju, za vožnju po asfaltu ili šumi, onda je trekking bicikl pravi izbor za vas.

Električni bicikl je idealan za gradske vožnje i odlazak na posao. Tu su i sklopivi električni bicikli za jednostavnije skladištenje. 

Dečiji bicikl je bicikl manjih dimenzija, a često ima još dva pomoćna točka, koji mogu da se demontiraju, za decu dok uče da voze bicikl. Za najmlađe tu su i dečiji bicikli bez pedala. Naša velika ponuda nudi vam bicikle za dečake i devojčice, dostupne u svim veličinama, od 14 do 26 cola. 

Gde kupiti bicikl?


Kvalitetni i bezbedni bicikli raznih veličina, modela i dizajna čekaju da ih preuzmete sa našeg sajta za prvu vožnju. Pogledajte šta smo pripremili za vas, a u bogatoj ponudi naći ćete muške, ženske, dečije, MTB bicikle, gradske i treking bicikle, kao i atraktivnu bezbednu opremu za biciklizam kao npr. biciklističke rukavice, kacige za decu, svetla i ostala dodatna oprema.