Bazzar savetuje

Romantičan Dan zaljubljenih kod kuće? Moguće je!

Nekoliko jednostavnih ideja za romantičan užitak kod kuće

Romantičan Dan zaljubljenih kod kuće? Moguće je!

Ako se zbog skupe večere u prepunom restoranu osećate iscrpljeno na Dan zaljubljenih, možda je vreme da probate nešto intimnije. Znate kako se kaže: Dom je tamo gde je srce. Na sreću, planiranje proslave Dana zaljubljenih kod kuće može biti jednako romantično — ako ne i romantičnije — jer možete postaviti scenu tako da odgovara onome što vi i vaš partner želite da radite te večeri.

Bilo da se radi o večeri uz sveće, muzici ili vašem omiljenom obroku koji ste oboje pomogli da pripremite, provesti Dan zaljubljenih kod kuće može biti luksuz — čak i ako imate svoju decu sa sobom. Uz samo nekoliko jednostavnih ideja, bazzar vam pomaže da ovaj dan učinite savršenim!

1. Napravite romantičnu večeru

Većina nas ima omiljeno jelo iz omiljenog restorana, ono za kojim žudimo iznova i iznova. Da li ste ikada pokušali da napravite to jelo kod kuće? Uz malo internet istraživanja, kvalitetnog posuđa za kuvanje i malih kućnih aparata koji pristižu u pomoć onima koji nisu veliki fanovi kuvanja, uspešno možete pripremiti restoranske obroke kod kuće. Ne zaboravite da jelo poslužite na svom najlepšem setu tanjira, sipate omiljeno piće i romantična večera je spremna!

2. Napravite spa iskustvo kod kuće

Nemaju svi vremena ni novca da često provode svoje dane u spa centrima, ali to je idealna prilika da razmazite sebe i svog partnera kreiranjem sopstvenog spa iskustva kod kuće. Zapalite svoju omiljenu mirišljavu sveću i započnite veče sa masažom. Ukoliko niste vrsni u davanju masaže, pogledajte ogroman izbor masažera koji posao rade za vas. Napravite penušavu kupku, stavite masku za lice, uključite uređaj za negu lica ili iskoristite kozmetički set koji vam je poklonio partner. Ne zapostavite negu ruku i stopala za potpuni ugođaj.

3. Pretvorite svoju dnevnu sobu u plesnu salu

Kada ste poslednji put vi i vaša draga osoba bili na plesu? Pomerite nameštaj u dnevnoj sobi da biste stvorili malo prostora, uključite muziku na svom zvučniku i igrajte celu noć. Još jedna stvar koja definitivno može da doprinese atmosferi je gramofon i vaše omiljene ploče.

4. Napravite bioskopsko iskustvo u domu

Nema boljeg izgovora od Dana zaljubljenih da se ušuškate u ćebe i pogledate romantičan film. Pripremite svoje omiljene slatkiše i grickalice, zagrlite se i pronađete blokbaster koji ste oduvek želeli da pogledate. Dobar televizor u kombinaciji sa soundbar uređajem će povećati željeno iskustvo, ali, ako želite da se osećate baš kao u bioskopu, projektori su uvek dobra ideja!

5. Igrajte društvene igre

Biti razigran i zabavljati se nije samo za decu. Istraživanja pokazuju da i odrasli imaju koristi od igara. Oni su izvor opuštanja i grade vaše veštine rešavanja problema, što može pomoći u jačanju vaše veze. Na Dan zaljubljenih posvetite se zabavi uz neku od mnogih društvenih igara ili izmislite vašu. Ukoliko je vaš partner ljubitelj video igrica, pridružite mu se i pitajte ga da vam pokaže omiljenu. Možda vi sledeći put preuzmete konzolu ili računar!

Naravno, ove ideje nisu samo za Dan zaljubljenih, već i za svako romantično veče kod kuće. Zato ih držite pri ruci tokom cele godine kako biste proslavili osobu koju najviše volite na mestu koje najviše volite, a ukoliko želite i da poklonite nešto posebno svojoj dragoj osobi, bazzar je savršeno mesto za pronalaženje poklona za nju i za njega.