Bazzar savetuje

Šest minuta za efektivnu negu kože uz FOREO

FOREO uređaji koji se koriste za negovanu kožu

Šest minuta za efektivnu negu kože uz FOREO

Želite rutinu nege kože koja je efikasna i održiva? Dobra koža donosi samopouzdanje i zbog toga je neophodno ostati istrajan u svojoj rutini. Kako nega ne bi postala monotona, FOREO je obezbedio šestominutnu rutinu uz svoje uređaje, koja ima samo tri koraka i lako se sledi! Ipak, efikasnost svakog koraka je povećana zahvaljujući FOREO proizvodima koji brzo daju vidljive rezultate.

Čistilica koja čini čuda

Savršeno prilagođena rutina čišćenja za vaše potrebe kože je najvažniji korak. Nijedan od proizvoda za negu kože nikada neće učiniti čuda ukoliko ne očistite kožu kako treba, tako da ona može sa lakoćom da upije svu dobrotu.

LUNA uređaji su jednostavni za upotrebu, pružaju nežno, ali efikasno dubinsko čišćenje i trenutni izgled podmlađene kože. Ultra-higijenske silikonske čekinje uparene sa T-Sonic™ masažom za duboko uživanje stručno uklanjaju do 99,5% nečistoća, istovremeno pružaju profesionalnu pripremu za poboljšanu apsorpciju vaše nege kože.

Postoje razne opcije uređaja poput LUNA play plus, LUNA mini, LUNA fofo i mnogi drugi!

Maska u 90 sekundi

Nakon čišćenja, idealan sledeći korak je korišćenje UFO uređaja jer je to praktična maska, nega kože i potrebno je ukupno 2 minute za efikasno korišćenje. Uređaj kombinuje neke od najnovijih dostignuća u tehnologiji lepote. To su termoterapija, koja omekšava kožu i obezbeđuje bolji prodor aktivnih sastojaka u koži. Krioterapija, koja tonira kožu i čini je elastičnijom, i ceo spektar LED-svetala, kao i T-sonične pulsacije koje čine opuštajuću i limfnu drenažnu masažu. Različite boje svetlosti imaju različite talasne dužine. Svaka nijansa LED svetala prodire u različite slojeve kože, pružajući drugačiji efekat: od stimulacije proizvodnje kolagena do površinskog antibakterijskog efekta.

Tretman za učvršćivanje i masaža lica

BEAR koristi T-sonične pulsacije i mikrostruju kako bi pogurao kreme, losione dublje u dermis, čineći vašu negu kože korisnijom. To je poput teretane za lice. Pomaže pri učvršćivanju i zatezanju kože, jer podstiče mikrocirkulaciju i čini ten blistavijim.

Postoji više tretmana koje možete odabrati, od dužih do kraćih intervala. Ukoliko osećate da gravitacija vuče vašu kožu ka dole, kao i da vaša koža nema istu definiciju duž linije vilice i želite da produžite čvrste i mladalačke crte, BEAR je pravi proizvod.