Lakše je uz bazzar

Ispuni svoje novogodišnje odluke

Bazzar ti pomaže da što lakše ostvariš sve svoje novogodišnje želje

Ispuni svoje novogodišnje odluke

Da li donosite novogodišnje odluke u 2023. godini? Upozorenje: više od polovine svih odluka ne bude ispunjeno, ali ove godine, to ne mora da bude vaš slučaj! Bazzar vam predlaže neke od najčešćih novogodišnjih odluka, kao i najučinkovitije načine da one budu ispunjene!

1. Biti više aktivan i trenirati redovno

Gubitak kilograma je jedna od najčešćih novogodišnjih odluka, a u kombinaciji sa "više vežbanja" i "ostati u formi i zdrav", može se reći da smo je barem jednom svi mi doneli. Tokom hladnih, zimskih dana ili usled ubrzanog stila života, teško je pronaći motivaciju i vreme da zapravo izađemo iz kuće i odemo u teretanu, ali zašto je onda ne bismo doneli u naše domove! Uz veliki izbor sportske opreme na bazzar-u, trening može postati vaša rutina, a za sve ljubitelje prirode tu je i velika ponuda bicikla, trotineta, opreme za planinarenje i mnogih sportskih gedžeta koji će vam olakšati aktivan život!

2. Zdrava ishrana

Ovo je obično proširenje prethodne odluke. Prelazak na zdraviju ishranu može biti itekako teško kada smo stalno okruženi brzom hranom i stvorimo naviku poručivanja iste. Međutim, uz dobru dozu odlučnosti i nekoliko osnovnih saveta, možete polako razviti zdravije navike u ishrani, a prvi korak je početi sa kuvanjem. Kako bi provođenje vreme u kuhinji bilo što zabavnije tu su mali kućni aparati kao vaši glavni asistenti. Zdrava ishrana više ne deluje toliko nedostižna kada odgovarajući blenderi, multicooker, airfryer, pa čak i posuđe za kuvanje pristignu u pomoć.

3. Biti uredniji

Pretrpan radni sto ili haotičan dom negativno će uticati na vašu produktivnost, pa čak i na raspoloženje. Organizacija i skladištenje stvari može biti početak, a zatim prelazimo na čišćenje i održavanje doma. Naravno, uz asistenciju vernog usisivača. Takođe, nova godina može biti idealna motivacija za uređenje vašeg doma i prostorija poput dnevnog boravka, spavaće sobe, kupatila, pa čak i vrta i terase.

4. Naučiti novu veštinu

Kada bismo svi uspeli da spojimo zabavu i produktivnost, radili bismo samo ono što volimo! Početak novog hobija može itekako da se prenese u unosnu karijeru, a ukoliko vam to nije cilj, može svakako da vam smanji stres i učini vas srećnijim. Doba digitalizacije je sada, tako da se dosta nas okreće ka veštinama koje zahtevaju dobru opremu poput računara, laptopova i fotoaparata. Takođe, jedna od popularnijih veština današnjice jeste postati sam svoj majstor. Tako da dobar alat ne bi bio loš izbor.

5. Negovati sebe

Koliko je bitna unutrašnja nega, poput zdrave ishrane i vežbanja, toliko je bitna i spoljašnja nega. Rutina je suštinski deo našeg života i potrebna je u svakom njegovom segmentu, pa tako i u nezi kose, lica i tela. Nega za muškarce je podjednako neophodna kao i nega za žene, a na bazzar-u možete da pronađete sve što vam je potrebno za dentalnu higijenu, uređaja za ličnu negu, šminke, parfema i ostalih sitnih, ali bitnih stvari koje nas čine čistim i lepim.

Iznad, imate listu saveta i trikova koji će vam pomoći da ispunite svoje novogodišnje odluke i napravite neke dugoročne promene u svom životu. Počnite sa jednom, a ako osećate da ste se snašli, izaberite drugu. Ne postoji ograničenje koliko pozitivnih promena možete napraviti u životu, ali morate negde početi! Počnite na bazzar-u.❤️