Pampers pelene od sada možete pronaći i u Bazzar web shopu!

Pampers: brend koji raste sa bebama

Ne propusti Pampers akcije i posebne promocije samo na bazzar.rs

Pampers: brend koji raste sa bebama

Pampers priča počinje pedesetih godina prošlog veka, u vremenima kad su pelene bile debele, nepraktične i izrađene od teških materijala koje je trebalo vezati oko bebe. Menjanje i pranje takvih pelena bila je prava operacija. Svaki je dan trebalo prati velike količine pelena, što je zahtevalo mnogo fizičkog posla i oduzimalo mnogo vremena, a čitav je proces trebalo stalno ponavljati jer bi oprane pelene začas opet bile mokre i prljave. 


U takvim se vremenima rodio i jedan maleni dečačić, čiji je deda bio Victor Mills, ambiciozni hemijski inženjer renomirane američke kompanije Procter & Gamble. Čuvajući svog unučića i svakodnevno prolazeći procese menjanja i pranja pelena, Victor je zaključio da mora postojati lakši i brži način kako bi i bebama i njihovim roditeljima bilo ugodnije kad bi pelene bile kvalitetnije, praktičnije i fleksibilnije. 

Deda Victor tako je postao otac jednokratnih pelena, koje 1961. godine P&G lansira na tržište pod nazivom Pampers ( eng. pamper - negovanje, ugađanje). Jednokratne pelene sa snažnijom upijajućom gazom koja se brzo i lako zamenjivala zadržavala je ostatak pelene suvim i time označila kraj svakodnevnog ručnog pranja čitave pelene. 


Pampers pelene pokrenule su revoluciju u američkim, a onda i svetskim domovima. Od tada uz svaku generaciju beba i Pampers raste s njima jer ništa nije lepše od stvaranja svakodnevnih inovacija kako bismo mami i bebi pomogli da uživaju u ljubavi, snu i igri. Svi sastojci koje koristimo dermatološki su ispitani od strane regulatornih svetskih agencija koje su potvrdile sigurnost i kvalitet Pampers pelena za nežnu bebinu kožu. 


Naša su inspiracija svakodnevne situacije u kojima se nalaze mama i beba: izlasci s bebom, bebina prva istraživanja, bezbrižna igra i mirni snovi. Iz tih razloga, naša ponuda sadrži različite vrste i veličine pelena koje prate bebu od rođenja do vremena kad joj pelene više neće biti potrebne. 

Za novorođene bebe tu su Pampers Premium Care pelene za mirne snove i vesela buđenja, dok mali istraživači mogu uživati u igri i kretanju uz fleksibilne i udobne Pampers Active Baby, Pampers Premium Care i Pampers Harmonie te posebno moderne i elastične pelene gaćice Pampers Pants.