Bazzar savetuje

Top 5 stvari koje svaka mama treba da ima u torbi

Mali podsetnik za nove mame

Top 5 stvari koje svaka mama treba da ima u torbi

Dolazak bebe predstavlja veliki izazov za roditelje. Navike koje ste do tada imali se menjaju, a svakodnevne stvari koje ste sa lakoćom i bez razmišljanja obavljali, sada mogu biti komplikovanije. Jedna od njih je i izlazak iz kuće. Bilo da idete sa bebom do prodavnice, apoteke, kraću šetnju do obližnjeg parkića, ili želite popodne da provedete kod bake i deke, kod sebe je uvek praktično da imate određene stvari. 

Mi izdvajamo top 5 stvari koje uvek treba da budu u torbi za mame. 

1. Pelene - uvek spakujte nekoliko komada da vam budu pri ruci, iako ste bebu presvukli pre izlaska. U našoj ponudi možete birati različite vrste pelena, po veličini, nameni i vrsti materijala od kojeg su izrađene. Za novorođene bebe tu su Pampers Premium Care, mekane poput pamuka, sa posebnim dvostrukim slojem za upijanje koji odvaja vlagu od bebine kože i zadržava je do 12 sati. Za bebe i malu decu sa hipersenzibilnom kožom, preporučujemo Eco boom pelene koje su izrađene od bambusa i bez štetnih materija kao što su TBT, antioksidanti, hlor, lateks, boja itd. Evy baby pelene poseduju super upijajuća vazdušasta jezgra koja brzo upijaju tečnost, ravnomerno je raspoređuju i sprečavaju curenje sa krajnjih delova pelene. Chicco pelene su tanke i lake za nošenje, što omogućava bebi da se slobodno kreće.

2. Vlažne maramice - u maminoj torbi je neophodno makar jedno pakovanje vlažnih maramica. Preporučujemo one koje su napravljene od velikog procenta vode i finog pamuka, jer su nežne i blage za bebinu delikatnu kožu.

3. Rezervna garderoba - koliko god se trudili i bili pažljivi, nezgode se dešavaju - nešto će se prosuti, isflekati, isprljati u parkiću,... Spakujte i nekoliko dodatnih komada odeće za bebu. Leti ne zaboravite šeširić, a u hladnijim danima kapicu, ćebence ili dunjicu.

4. Flašica - ponesite i bebinu omiljenu flašicu sa vodom ili toplim čajem, u zavisnosti od godišnjeg doba. U našoj ponudi možete pronađi plastične i staklene flašice, za različite uzraste, anti colic šolje brenda Heorshe koje imaju jedinstven sistem za kontrolu vazduha, kao i Suavinex flašice sa anti colic cuclama koje onemogućavaju gutanje vazduha. Starijim bebama možete ponuditi flašice sa brzim protokom tečnosti ili posebne šolje za bebe sa ručkama.

5. Cucla - ne zaboravite da spakujete i cuclu, ako se beba uznemiri cucla će je umiriti, redukovati stres i učiniti da se beba bolje oseća. Koristite one koje su u skladu sa uzrastom vaše bebe. Takođe, važno je da održavate cuclu čistom, što nije uvek jednostavno kada ste van kuće. Dobro rešenje je Suavinex prenosni sterilizator varalica koji brzo i bezbedno steriliše cucle koristeći UV svetlo. Sterilizacija je gotova za 3 minuta, a sam sterilizator je lagan i malih dimenzija.

Sve što vam je potrebno u ovom osetljivom periodu možete pronaći na bazzar-u, po pristupačnim cenama i besplatnom dostavom bez obzira na iznos porudžbine.

Nadamo se da će šetnje i izlasci sa bebom biti pravo uživanje!  🥰🍼