Novi modeli dečijih automobila na akumulator parkirani su u Bazzar garaži

Tata, kupi mi auto

Pogledajte automobile koji oduševljavaju dečake i devojčice ali i njihove očeve

Tata, kupi mi auto

Autići su večna inspiracija dizajnera igračaka i poklon koji najčešće biraju i dečaci i odrasli. Većina dečaka obožava autiće jer im omogućuju aktivnu i maštovitu igru, a jednako uživaju u vožnji guralica i organizaciji trka na modernim stazama za igru. S druge strane, većina odraslih se odlučuje za autiće kao idealan poklon sa kojim ne mogu pogrešiti: i imaju pravo, jer se upravo autići već generacijama visoko kotiraju na listi dečačkih želja za rođendane ili praznike. 


Svetski hit dečjih automobila na akumulator oduševio je dečake i odrasle jer je u igru autićima uveo sasvim novu dimenziju: autić više nije samo igračka koju deca guraju, već pravo vozilo kojim stariji dečaci mogu upravljati sami, a mlađi uz pomoć odraslih putem daljinskog upravljača. Ukratko - igra autićima postaje sve stvarnija i sličnija pravoj vožnji koju dečaci zamišljaju dok voze autiće po stazi, podu, ili nameštaju. Osećaj da sami upravljaju automobilom oduševljava dečake jer na najzabavniji način ostvaruje sve njihove maštarije o pravoj vožnji u svetu odraslih. 


Vožnja automobila na akumulator je takođe korisna za razvoj motoričkih sposobnosti, orijentaciju u prostoru i koordinaciju pokreta, a dečaci se istovremeno, samostalno upravljajući svojom najdražom igračkom i sami kreirajući omiljenu igru, uče odgovornom i opreznom ponašanju pri vožnji. Jer kao što bi rekao Superman-ov ujak: velika moć donosi i veliku odgovornost :) 


Rastar brend uveo je licencirane dečije autiće izrađene prema svojim modelima automobila za odrasle. Predstavljamo vam autiće na akumulator koji vas čekaju u Bazzar web shop voznom parku, a vi i vaš mališan odlučite želite li u svoju garažu parkirati Mercedes ili Range Rover.