Dečije sobe

Uređenje dečije sobe nekada može da bude pravi izazov. Sve što je potrebno jeste da pretvorite dečiju sobu u carstvo snova i omiljeno mesto vaših mališana! Za komplet uređenje dečije sobe istražite našu bogatu ponudu.

2716 proizvoda u kategoriji Dečije sobe

2.716 proizvoda

Nameštaj za dečiju sobu - sve na jednom mestu

Pronađite na jednom mestu sve što vam je potrebno za dečiju sobu iz snova. Setovi nameštaja za dečiju sobu podrazumevaju radni sto, krevet i noćni ormarić. Ormari za dečije sobe različitog dizajna olakšaće vam organizaciju odeće, knjiga i ostalih dečijih potrepština kao i ostali ormari za sobu iz naše ponude. Adekvatni dušeci za krevet i dečiji kreveti različitih oblika i dimenzija su od velikog značaja za miran san i udobnost tokom noći.

Kreveti za decu iz naše ponude su tematski dizajnirani i prilagođeni za sve uzraste. Komode. dečije fotelje i dečiji stolovi i stolice i police za knjige upotpuniće celokupan izgled dečije sobe i pretvoriti je u oazu za odmor ali i učenje i igranje.

Lampe za dečiju sobu

Stone lampe za dečiju sobu stvaraju savršeno okruženje i ugodan boravak u dečijoj sobi. Pronađite u našoj ponudi savršenu dekorativnu lampu koja će dodati lični pečat dečijoj sobi i stvoriti inspirativno okruženje koje podstiče učenje, igru i kreativnost.

Kutije za igračke

Kutije za odlaganje igrački su praktično rešenje za organizaciju igrački ali mogu da posluže i kao zabavni i dekorativni element koji se lako uklapa u svaku dečiju sobu. Kutije za odlaganje igrački se izrađuju od različitih materijala, plastike, drveta, ili tkanine.

Dečiji tepisi i podloge za igru

Tepisi za decu i podloge za igru iz naše ponude dolaze u raznim bojama uzorcima i temama. Izaberite svetle ili šarene uzorke ili čak edukativne tepihe sa slovima, brojevima ili mapama sveta i obezbedite mališanima toplotu ali i dodatnu zaštitu tokom igranja. Tepisi za dečiju sobu su napravljeni od antialergijskih materijala, što ih čini sjajnim izborom za decu sklonu alergijama.

Dečiji prekrivači i jastuci

Dečiji prekrivači za krevet i dečiji jastuci za spavanje su od velikog značaja za udobnost i spavanje ali takođe igraju ključnu ulogu u stvaranju veselog i inspirativnog prostora za odmor i igru. Pronađite iz naše široke ponude prekrivače za vaše mališane i udobne jastuke koje će vaši mališani obožavati.

Ostali dodaci za dečiju sobu

Za opremanje dečije sobe istražite i naše dodatke za dečiju sobu u kojema ćete pronaći sklopive ograde, table za crtanje, čiviluke, plastične police za knjige, rastimetar. Table za crtanje i pisanje su odličan način da se podstakne dečija kreativnost i razvoj motoričkih veština. Plastične police za knjige olakšavaju organizaciju knjiga, bojanki ili ostalog školskog pribora.

Uređenje dečije sobe pretvorite u proces u kojem ćete izraziti ljubav i kreativnost prema vašoj deci. Pretvorite dečiju sobu u ultra moderni prostor za spavanje ali i malu dečiju radioniocu u kojoj će odrastati i provoditi svoje najdragocenije trenutke odrastanja.