Dečije sobe

Uređenje dečije sobe nekada može da bude pravi izazov. Sve što je potrebno jeste da pretvorite dečiju sobu u carstvo snova i omiljeno mesto vaših mališana u kojem će da uživaju u udobnosti i komforu ali u isto vreme dečije sobe predstavljaju temelj za stvaranje zdravih radnih navika, kao što je pisanje zadaće, čitanje ili slušanje muzike. Za komplet uređenje dečije sobe istražite našu bogatu ponudu.

Nameštaj za dečiju sobu - sve na jednom mestu

Pronađite na jednom mestu sve što vam je potrebno za dečiju sobu iz snova. Setovi nameštaja za dečiju sobu podrazumevaju radni sto, krevet i noćni ormarić. Ormari za dečije sobe različitog dizajna olakšaće vam organizaciju odeće, knjiga i ostalih dečijih potrepština kao i ostali ormari za sobu iz naše ponude. Adekvatni dušeci za krevet i dečiji kreveti različitih oblika i dimenzija su od velikog značaja za miran san i udobnost tokom noći.

Kreveti za decu iz naše ponude su tematski dizajnirani i prilagođeni za sve uzraste. Komode. dečije fotelje i dečiji stolovi i stolice i police za knjige upotpuniće celokupan izgled dečije sobe i pretvoriti je u oazu za odmor ali i učenje i igranje.

Lampe za dečiju sobu

Stone lampe za dečiju sobu stvaraju savršeno okruženje i ugodan boravak u dečijoj sobi. Pronađite u našoj ponudi savršenu dekorativnu lampu koja će dodati lični pečat dečijoj sobi i stvoriti inspirativno okruženje koje podstiče učenje, igru i kreativnost.

Kutije za igračke

Kutije za odlaganje igrački su praktično rešenje za organizaciju igrački ali mogu da posluže i kao zabavni i dekorativni element koji se lako uklapa u svaku dečiju sobu. Kutije za odlaganje igrački se izrađuju od različitih materijala, plastike, drveta, ili tkanine.

Dečiji tepisi i podloge za igru

Tepisi za decu i podloge za igru iz naše ponude dolaze u raznim bojama uzorcima i temama. Izaberite svetle ili šarene uzorke ili čak edukativne tepihe sa slovima, brojevima ili mapama sveta i obezbedite mališanima toplotu ali i dodatnu zaštitu tokom igranja. Tepisi za dečiju sobu su napravljeni od antialergijskih materijala, što ih čini sjajnim izborom za decu sklonu alergijama.

Dečiji prekrivači i jastuci

Dečiji prekrivači za krevet i dečiji jastuci za spavanje su od velikog značaja za udobnost i spavanje ali takođe igraju ključnu ulogu u stvaranju veselog i inspirativnog prostora za odmor i igru. Pronađite iz naše široke ponude prekrivače za vaše mališane i udobne jastuke koje će vaši mališani obožavati.

Ostali dodaci za dečiju sobu

Za opremanje dečije sobe istražite i naše dodatke za dečiju sobu u kojema ćete pronaći sklopive ograde, table za crtanje, čiviluke, plastične police za knjige, rastimetar. Table za crtanje i pisanje su odličan način da se podstakne dečija kreativnost i razvoj motoričkih veština. Plastične police za knjige olakšavaju organizaciju knjiga, bojanki ili ostalog školskog pribora.

Uređenje dečije sobe pretvorite u proces u kojem ćete izraziti ljubav i kreativnost prema vašoj deci. Pretvorite dečiju sobu u ultra moderni prostor za spavanje ali i malu dečiju radioniocu u kojoj će odrastati i provoditi svoje najdragocenije trenutke odrastanja.

2553 proizvoda u kategoriji Dečije sobe

2.553 proizvoda