Poklon vaučer

Bazzar poklon vaučer, idealan poklon dostavljen odmah!

Ponestaje ti ideja za super poklon?

Obraduj svoje najdraže Bazzar poklon vaučerom koji mogu da iskoriste za kupovinu bilo kojeg proizvoda iz našeg raznovrsnog  asortimana.

Jednostavno odaberi željeni iznos, upiši ime i e-mail adresu primaoca kao i poruku koju želiš da pošalješ uz vaučer.

Plati kreditnom karticom ili virmanski i primalac će odmah nakon primanja uplate dobiti poklon vaučer na svoju e-mail adresu.

Vrednost vaučera se aktivacijom dodaje iznosu u Bazzar novčaniku primaoca  pa isti može iskoristiti u bilo kom trenutku.

Puno je razloga zbog kojih je ove godine svoje najmilije bolje darivati beskontaktno, ali dva su svakako ključna. Prvi razlog je da ćeš se na taj način "poštedeti" razmišljanja o tome kakav bi se poklon nekome mogao svideti, jer primalac vaučera sam bira poklon koji želi i sam ga kupuje, a drugi je razlog što poklon vaučer nema rok trajanja - vredi neograničeno. Na taj način primalac vaučera ne mora da kupi nešto odmah, nego tačno u trenutku kada mu nešto zatreba - a time tvoja ideja za poklon vaučerom umesto klasičnog poklona postaje još vrednija.

Poslovni pokloni za pravne osobe

Nagradite svoje zaposlene i obradujte poslovne partnere prigodnim poklonom.

Bazzar poklon vaučeri idealan su način da iskažete pažnju i zahvalnost svojim zaposlenima  i/ili partnerima nudeći širok spektar mogućnosti online kupovine.

Vi birate količinu i vrednost poklon kartice, a mi ih kreiramo i omogućavamo njihovo brzo i jednostavno korišćenje.

Za sve upite kontaktirajte nas telefonski na 011 411 31 00.