Aparati za ličnu negu

Učinite vašu dnevnu rutinu jednostavnom i efikasnom, uz aparati za negu kože, kose i tela iz naše ponude. Ukoliko želite da postignete profesionalne rezultate kao iz kozmetičkog salona, u udobnosti svog doma istražite našu bogatu ponudu aparati za negu kože, kose i tela. Otkrijte inovativne aparate za dubinsko čišćenje lica i napredne sisteme aparati za stilizovanje kose koji će transformisati vašu beauty rutinu.

Aparati za negu kože

  • Aparati za lice ostavljaju kožu blistavom iz zdravom. Četkice za čišćenje nežno uklanjaju nečistoće  i mrtve ćelije kože. Efikasno deluju u borbi protiv akni, bora i prvih znakova starenja i poboljšanju opšte teksture kože.
  • Epilatori i depilatori postignite savšeno glatku kožu, bez neželjenih dlačica uz epilatore koje uklanjaju dlačice iz korena dok su depilatori brza i nežna alternativa za one koji preferiraju brže i manje bolne metode depilacije. 
  • Aparati za brijanje su neizostavan alat za svakog modernog muškarca koji nude korisnicima brzo i precizno brijanje s naprednom tehnologijom i rotirajućim oštricama za glatko brijanje, te precizne trimere za oblikovanje brade. Dizajnirani da smanje iritaciju kože, s izdržljivom baterijom aparati za brijanje su pogodni za putovanja.

Aparati za negu kose

  • Trimeri i mašinice za šišanje imaju tehnologiju koja štiti kožu, smanjuje iritacije za detaljno oblikovanje i održavanje brade, brkova i ivica. Opremljene preciznim oštricama obezbeđuju ravnomerno šišanje. 
  • Fenovi za kosu nude brzo sušenje kose bez oštećenja za savršene rezultate vaše frizure kao iz frizerskog salona.
  • Pegle za kosu najnovije tehnologije vam nude klasično ravnanje kose, elegantne talase ili kovrdže. Imaju prilagodljive postavke temperature za postizanje profesionalnih rezultata. Lako i brzo napravite željenu frizuru uz pravilnu upotrebu i izbor pegle za kosu.
  • Uvijači za kosu nude savršene lokne i  profesionalno stilizovanje kose uz maksimalnu zaštitu i dugotrajne rezultate.
  • Četke za stilizovanje su savršeni alati za svaki tip kose, za volumen, ili glatko stilizovanje i feniranje za rezultate kao iz frizerskog salona.

Aparati za negu tela


Izdvojeni brendovi

779 proizvoda u kategoriji Aparati za ličnu negu

779 proizvoda