Pronađi savršen Philips aparat za brijanje

Vodič za kupovinu Philips električnih brijača

Odabirom Philips aparata za brijanje uštedećete vreme i olakšati svakodnevnu negu.

Vodič za kupovinu Philips električnih brijača

Svakodnevno korišćenje brijača iziskuje dosta vremena i ponekad zna da nas optereti. Philips poseduje širok spektar električnih aparata za brijanje koji će Vam olakšati dnevnu rutinu i odgovoriti na sve zahteve brijanja. Različiti modeli u okviru Philips asortimana vam omogućavaju da izaberete električni aparat za brijanje po karakteristike kao što su: lampice upozorenja o niskoj napunjenosti, prikazi nivoa punjenja, duže vreme rada, kraće vreme punjenja i drugo. Generalno, prelaskom na viši opseg naći ćete naprednije funkcije i rotacione glave za sečenje.

Pogledajte naš vodič kako da izaberete najbolji Philips brijač za vaše potrebe.

Philips serija 9000 -  najnapredniji aparat za brijanje do sada koji nudi savijajuće glave za udobno, blisko brijanje, kao i mokro i suvo brijanje. Poseduje najbolju Philips tehnologiju kako bi pružio najbolje brijanje do sada. 

Philips serija 7000 - Philips aparat za brijanje serije 7000 napravljen je za glatko i nežno brijanje. Unapređen je ličnim savetima – koji su razvijeni u saradnji sa dermatolozima – i pomaže muškarcima sa određenim problemima sa kožom sa kojima se suočavaju. Jer svaka koža je drugačija.

Philips oneblade pro - Napravljen za oblikovanje dlačica na licu i podrezivanje dlačica na telu, Philips OneBlade podrezuje, definiše ivice i brije bilo koju dužinu dlačica. Pruža lako i ugodno brijanje zahvaljujući premazu za klizanje i zaobljenim vrhovima. Uz aparat za šišanje koji se pomera pri 200x u sekundi, efikasan je čak i sa dužim dlačicama. Podrežite bradu na ravnomernu dužinu pomoću priloženog podesivog preciznog češlja. Izaberite neku od 14 fiksnih postavki dužine da biste dobili bilo kakav izgled, od dužine tokom popodneva nakon jutarnjeg brijanja, preko kratkog podrezivanja, do duže brade. Podrezujte dlačice na telu u bilo kom pravcu pomoću češlja za telo koji se postavlja na „klik“ (3 mm).

Pogledajte kompletnu ponudu Philips aparata za brijanje.