Oprema za bebe

Da li ste čuli za nesting sindrom? Dragi budući mame i tate, dobrodošli u svet bebine opreme, svet prepun nežnosti i iščekivanja. Ukoliko s nestrpljenjem očekujete dolazak vaše bebe i proveravate da li ste sve pripremili što vam treba za taj magični trenutak, znajte da niste sami.

Izdvojeni brendovi opreme za bebe

6476 proizvoda u kategoriji Oprema za bebe

6.476 proizvoda

Nesting sindrom: Budite potpuno spremni

Nesting sindrom nije samo uobičajena pojava, već duboko ukorenjen instinkt koji nas podstiče na pripremu sigurnog mesta za dolazak novog člana porodice. Ovaj fenomen može se manifestovati kroz želju za preuređenjem doma, detaljnim čišćenjem, ali i kroz nabavku neophodnih potrepština za dolazak bebe. Obično se javlja u trećem trimestru trudnoće i donosi velike psihološke koristi, pružajući osećaj kontrole i produktivnosti, što je izuzetno korisno za mentalno zdravlje.

Želimo vam da ovaj period iskoristite na najbolji mogući način i u miru pripremite sve što je potrebno za dolazak vaše bebe. Na bazzar.rs nalazi se sve od opreme koja pokriva osnovne potrebe bebe u pogledu hranjenja, spavanja, higijene i prevoza, do sitnica koje čine ovaj period još posebnijim. Očekuju vas igračke koje će razveseliti vašeg mališana, pelene za neophodnu negu, slatki bodići koji donose radost, kao i podloge za presvlačenje koje olakšavaju svakodnevnu brigu o bebama.

Zapamtite, priprema za dolazak bebe ne mora biti stresna. S pravim pristupom i pažljivim odabirom, svaki trenutak pripreme može biti ispunjen ljubavlju i iščekivanjem. Dozvolite da vam nesting sindrom bude vodič kroz ovaj poseban period, a mi smo tu da vam pružimo sve što vam je potrebno kako biste se osjećali spremno i sigurno.

Zdravlje i higijena bebe

Na jednom mestu možete pronaći sve što vam je potrebno za očuvanje zdravlja i optimalnu higijenu vaše bebe, ključne aspekte koji doprinose srećnom i zdravom odrastanju. Pelene za bebe predstavljaju esencijalni segment od samog početka bebinog života. Istražujući našu ponudu, otkrićete pelene koje garantuju maksimalnu zaštitu i udobnost za vašu bebu. Bilo da se opredelite za poznate brendove kao što su Pampers pelene ili Violeta pelene ili čak za tradicionalne tetra pelene, naći ćete opcije svih veličina prilagođene potrebama vaše bebe, od onih najmanjih do većih.

Podloga za presvlačenje je više nego koristan deo opreme koji olakšava svakodnevnu negu deteta, nudeći sigurno i higijensko mesto za presvlačenje bilo gde i bilo kada.

Pored toga, u ponudi je i najbolji inhalator za decu za kućnu upotrebu, koji su neprocenjivi u sezoni prehlada i gripa, i pomažu vašoj bebi da lakše diše. Vage za bebe, koje omogućavaju praćenje razvoja vašeg deteta, kao i termofore posebno dizajnirane za najmlađe, pružajući utehu i olakšanje kod grčeva. Ne sme se zaboraviti ni nazalni aspirator za bebe, koji je ključan za održavanje prohodnosti nosića vaše bebe i olakšava disanje. Opremite se kvalitetnim proizvodima za zdravlje i higijenu bebe i obezbedite svojoj deci sve što im je potrebno za zdrav početak života.

Bebi odeća i bebi obuća

Odeća i obuća za bebe dizajnirani su da pruže maksimalnu udobnost i sigurnost vašim najmlađima, od mekih haljina i toplih zeka, do udobnih jakni i praktičnih majica. Svaki komad je pažljivo napravljen da podrži bebin razvoj, omogućavajući slobodu pokreta uz istovremeno očuvanje toplote i zaštite od spoljnih uticaja. Raznovrsnost u dizajnu i materijalima osigurava da za svaku priliku i sezonu postoji idealan izbor odeće i obuće koji će vaše bebe obožavati. Bilo da je reč o laganom prolećnom povetarcu ili oštrim zimskim temperaturama, možete biti sigurni da vaša beba uživa u optimalnoj udobnosti i zaštiti.

Opremanje bebine sobe

Izaberite idealan bebi kutak za vašeg novog člana porodice, bilo da se odlučite za opremanje bebine sobe ili planirate da kolevku i gnezdo za bebe smestite u svoju spavaću sobu dok je vaša beba još uvek mala. U našoj ponudi na bazzar.rs pronaći ćete kompletnu opremu za spavanje koja obuhvata krevetac za bebe i kolevke za bebe kao i mekane jastuke koji obezbeđuju udoban i siguran san.

Ogradica za bebe predstavlja izuzetno koristan dodatak za svaku porodicu, služeći kao prenosivi krevetac koji omogućava bebi siguran i udoban prostor za spavanje, bez obzira na to gde se nalazite. Osim toga, ogradica može lako da se transformiše u dečije igralište, pružajući bezbedan prostor za igru i istraživanje, dok roditelji mogu biti mirni znajući da je njihova beba na sigurnom mestu.

Za dodatnu zaštitu i sigurnost bebe, razmotrite postavljanje ogradice za krevetac koje su ključne za bezbednost vašeg mališana, sprečavajući ih da tokom sna slučajno ispadnu. Takođe, bebi alarm i monitori su nezamenljivi uređaji koji roditeljima pružaju mir tokom dana i noći. Bebi monitori su dizajnirani da budu prenosivi, što vam omogućava da budete u neprekidnom kontaktu sa stanjem i potrebama vaše bebe, čak i ako niste u istoj prostoriji.

Opremite se kvalitetno za dolazak vaše bebe, pružajući joj sve što je potrebno za zdrav i srećan početak života.

Kolica za bebe

Svaki roditelj teži da svojoj bebi pruži samo najbolje, posvećujući posebnu pažnju odabiru prave opreme koja će osigurati udobnost i sigurnost za najmlađe. Istražite širok izbor kolica za bebe, i izaberete idealna kolica, bilo da vam je potrebno višefunkcionalno rešenje poput kolica 3u1, ili praktična kišobran kolica za brze gradske šetnje.

Kada je reč o putovanjima automobilom, izbor pravog auto sedišta za bebe je neophodan za sigurnost vašeg deteta. Proučite različite modele auto sedišta, kao i jaje za bebe, koje osiguravaju maksimalnu zaštitu i udobnost tokom vožnje. Ne zaboravite na nosiljke za bebe, savršene za roditelje koji žele da ostanu aktivni i u pokretu i pritom održavaju bliskost sa svojom bebom. Naše nosiljke su dizajnirane da podrže pravilan razvoj vašeg deteta, nudeći istovremeno udobnost i sigurnost, čineći ih idealnim izborom za svakodnevne avanture.

Uz pravu opremu, svaki izlazak iz kuće postaje jednostavniji i sigurniji i omogućava vam da u potpunosti uživate u vremenu provedenom sa vašom bebom.

Hodalice, skakalice i dubak za bebe

Omogućite vašoj bebi udobnost i zabavu kroz igru. Dubak za bebe podstiče bebu na prve korake, dok hodalica za bebe jača motoriku i nezavisnost prilikom bebinog prohodavanje. Skakalica za bebe osnažuje mišiće bebe i može da se postavi na vrata u unutrašnjosti bilo koje prostorije , a njihalica za bebe obezbeđuje miran san uz zvuke prirode i integrisanim uspavankama od 30 minuta.

Istražite i raznovrsne igračke za bebe, od plišanih do didaktičkih za sve uzraste koje zabavljaju i razvijaju vaše dete. Izaberite opremu koja kombinuje zabavu i razvoj.

Oprema za hranjenje bebe

Otkrijte kompletan asortiman proizvoda potrebnih za hranjenje bebe, sve na jednom mestu. Odabrane flašice za bebe koje će vaš mališan zavoleti od prvog korišćenja, preko pojedinačnih cucli za flašice, do praktičnog posuđa namenjenog najmlađima, Bazzarova ponuda je pažljivo osmišljena da zadovolji sve potrebe vašeg deteta. Grejači hrane i pića omogućavaju zagrevanje mleka i kašica do idealne temperature, osiguravajući da su obroci uvek sigurni i prijatni za vašu bebu.

Za očuvanje higijene i zdravlja, sterilizatori predstavljaju ključni deo opreme, uništavajući bakterije na bočicama, cuclicama i pumpicama za izmuzavanje. Korišćenjem sterilizatora, garantujete da su sve površine koje dolaze u dodir sa vašom bebom sterilne i bezbedne, štiteći njeno zdravlje u najranijim danima. Ne zaboravite ni praktičnost koju nudi stolica za hranjenje, dizajnirana da obroke učine lakšim, podstičući razvoj vašeg deteta i pružajući bezbedno mesto za jelo.

Ako primetite da cucle za bebe umiruju vašu bebu, bilo bi dobro da odaberete model koji će ona posebno zavoleti i nabavite nekoliko komada. Cucle su izvrsne za pružanje privremene distrakcije bebama tokom situacija koje mogu izazvati nelagodu, poput vakcinacije i lekarskih pregleda, ali i u trenucima kada vam je potrebna kratka pauza ili se pripremate za obrok. One se pokazuju korisnim i tokom putovanja ili u bilo kojim drugim situacijama koje mogu biti stresne za vaše dete, olakšavajući time kako vašem mališanu, tako i vama.

Kutak za mame - Oprema za dojenje

Oprema za dojenjepoput pumpica za izmuzavanje, posuda za čuvanje majčinog mleka, jastuka za dojenje, silikonskih bradavica, i grudnjaka za dojilje, ključna je za olakšavanje procesa dojenja i omogućavanje mamama da prevaziđu izazove koji se mogu pojaviti. Pumpice za izmuzavanje su nezamenljive za čuvanje mleka, omogućavajući mamama da nastave sa dojenjem čak i kada se vrate na posao ili su privremeno odvojene od svoje bebe.


One ne samo da pomažu u održavanju i povećanju proizvodnje mleka, već i u ublažavanju simptoma prenatrpanosti grudi. Jastuci za dojenje pružaju esencijalnu podršku i smanjuju napetost u mišićima, dok grudnjaci za dojilje nude dodatnu podršku i udobnost, specifično dizajnirane da zadovolje jedinstvene potrebe dojilja, čineći proces dojenja lakšim i udobnijim.


Istražite ponudu u kategoriji Sve za mamu i pronađite sve što vam je potrebno za bezbrižno majčinstvo. Ako planirate posetu povodom rođenja bebe i želite da obradujete i mamu i novorođenče, istražite ponudu setova poklona za mame i bebe.