Bela tehnika

Opremite svoj dom modernim i efikasnim uređajima iz kategorije bele tehnike, od frižidera do mašina za veš.

Bela tehnika predstavlja osnovu svakog modernog domaćinstva, nudeći ne samo praktičnost i funkcionalnost već i doprinosi estetici i dizajnu vašeg prostora. Od frižidera i zamrzivača do mašina za pranje sudova i veša, pravi izbor bele tehnike može značajno unaprediti kvalitet vašeg života. 


1764 proizvoda u kategoriji Bela tehnika

1.764 proizvoda

Revolucija u pranju i sušenju veša

Potrebna vam je nova mašina za veš, a želite pametno da investirate u uređaje koji će vam garantovati dugotrajnost i energetsku efikasnost za vas i vašu porodicu? Na pravom ste mestu! U ponudi možete pronaći veš mašine renomiranih brendova kao što su Beko, Samsung, Gorenje, BOSH, Tesla, Indesit i Končar. U današnje vreme, uz mašinu za veš ,kvalitetna mašina za sušenje veša nije postala luksuz, već neophodnost u svakom domaćinstvu, jer olakšava svakodnevnicu i čini održavanje higijene odeće efikasnijim.

Kupovinom veš mašine vrhunskog kvaliteta, dugoročno ćete uštedeti novac, uprkos početnoj većoj investiciji. Inovacije u pranju i sušenju veša donose i uređaji kao što je kombinovana mašina za pranje i sušenje veša, koji štedi vreme i prostor kombinujući oba procesa u jednom uređaju. Ovo je odličan izbor za manje stanove ili kuće sa ograničenim prostorom. Savremene tehnologije minimiziraju potrošnju vode i električne energije, čineći ove mašine izuzetno ekonomičnim.

Mašine za sušenje veša pružaju mogućnost brzog sušenja veša, smanjuju naboranost odeće i olakšavaju peglanje, ujedno uklanjajući alergene poput prašine i polena. Zaboravite na sušenje veša na štriku i pređite na brzinu, efikasnost i praktičnost koju nudi mašina za sušenje veša. U ponudi pronađite idealnu mašinu koja će odgovarati vašim potrebama i učiniti održavanje veša lakšim nego ikad.

Mašine za sudove: Desna ruka svakog domaćinstva

Mašina za sudove prava je desna ruka svakog domaćinstva jer značajno olakšava kućne poslove i štedi vreme i trud potrebno za ručno pranje posuđa. Osim što štede vreme, omogućava domaćicama i domaćinima da se posvete odmoru ili drugim aktivnostima dok mašina obavlja jedan od najdosadnijih kućnih poslova.

Princip rada mašine za pranje sudova podrazumeva prskanje vruće vode i deterdženta pod visokim pritiskom na sudove, voda se zagreva do visokih temperatura, često između 55°C i 75°C, što omogućava efikasno uklanjanje masnoća, ostataka hrane i bakterija. Otkrijte najbolje tablete za pranje sudova iz ponude. Nakon ciklusa pranja, sudovi se ispiraju čistom vodom, a zatim suše toplim vazduhom koji cirkuliše unutar mašine. Time se postiže kompletna higijena i suvoća sudova spremnih za ponovnu upotrebu.

Šporeti: Tajna za uspešnu pripremu obroka

Izbor pravog šporeta može bitno uticati na vašu kuhinju i način pripreme obroka. Bilo da ste profesionalni kuvar ili entuzijasta domaće kuhinje, pravi šporet olakšava i poboljšava proces pripreme hrane, pretvarajući svaki obrok u pravo kulinarsko delo.

U modernim domaćinstvima, gde vreme i efikasnost igraju ključnu ulogu, električni šporeti su se pokazali kao nezamenljivi pomagači u kuhinji. Nudeći funkcije pečenja, kuvanja i zagrevanja uz preciznu kontrolu temperature, omogućavaju savršeno pripremanje različitih jela, od sporo kuvanih specijaliteta do idealno pečenih slastica. Gorenje šporeti, poznati po kvalitetu i dugovečnosti, su odličan izbor za one koji teže vrhunskim performansama.

Za ljubitelje tradicionalnih metoda, šporeti na čvrsta goriva predstavljaju idealno rešenje, posebno zastupljeno u ruralnim i planinskim područjima, pružajući bogatiji ukus hrani. Moderni kuhinjski uređaji, kao što su ploče za kuvanje, dolaze opremljeni brojnim naprednim funkcijama i digitalnim kontrolama, uključujući varijante na gas, struju, indukciju i keramiku, što proces kuvanja čini preciznijim i sigurnijim kroz inovacije poput automatskog isključivanja i dečje sigurnosne brave. Dodatnu pogodnost nude prenosivi rešoi, sa opcijama kao što su indukcijski rešo za visoku energetsku efikasnost i brzinu zagrevanja ili plinski rešo za brzu i efikasnu kontrolu temperature.

Rerne: Srce svakog šporeta

Ugradna rerna elegantnog izgleda je postala neophodan uređaj modernih kuhinja. Osim što nude razne metode pripreme hrane, ugradne rerne mogu da budu konvencionalne, vetilatorske, parne i kombinovane rerne. Spremanje specijaliteta kao što je oslić iz rerne, nikad nije bilo praktičnije i lakše zahvaljujući ugradnim rernama s naprednim funkcijama poput samopražnjenja, tajmera i digitalnih kontrola za svestranu pripremu jela.


Isprobajte i moć koju pruža aspirator za kuhinju za održavanje svežeg i čistog vazduha dok spremate omiljeno jelo. S velikom efikasnošću, ugradni aspiratori uklanjaju dim, paru, mirise i masnoće i sprečavaju pojavu vlage - što je posebno važno u kuhinjama bez prirodne ventilacije. Ugradni aspiratori, visoke efikasnosti, eliminišu dim, paru, mirise i masnoće, sprečavajući nakupljanje vlage, što je ključno u kuhinjama bez prirodne ventilacije. Modeli bez vanjskog odvoda idealni su za stanove gdje instalacija vanjskog odvoda nije opcija, dok se ugradni aspiratori elegantno integrišu u prostor, minimalno narušavajući vizuelni sklad kuhinje.

Za pripremu brzo podgrejanog obroka, mikrotalasna rerna je odličan izbor jer je praktičan uređaj koji brzo greje i kuva hranu štedeći vreme. Mikrotalasna rerna može poslužiti i za odmrzavanje zamrznute hrane, podgrevanje obroka ili čak brzu pripremu jednostavnih jela. Zahvaljujući kompaktnoj veličini, s lakoćom se uklapa u male kuhinje, studentske sobe i kancelarije.

Očuvajte svežinu vaših namirnica

Teško je zamisliti modernu kuhinju bez frižidera, esencijalnog uređaja koji održava hranu svežom i produžava joj rok trajanja zahvaljujući hlađenju. Kombinovani frižideri idu korak dalje, nudeći ne samo prostor za hlađenje, već i poseban odsek za zamrzavanje, što pruža dodatnu pogodnost i efikasnost u čuvanju različitih vrsta namirnica.

Pametna investicija u kvalitetan frižider ne samo da osigurava efikasno skladištenje hrane, već i doprinosi energetskoj efikasnosti i smanjenju troškova, uz održavanje visokog nivoa higijene. Savremeni frižideri kombinovani dolaze s nizom naprednih funkcija kao što su digitalne kontrole, brzo hlađenje i zamrzavanje, te specijalizovani odseci za sveže voće i povrće, čineći svakodnevnu upotrebu jednostavnijom i praktičnijom.

Odabirom frižidera koji se savršeno uklapa u estetiku kuhinje, ne samo da se poboljšava funkcionalnost prostora, već se doprinosi i celokupnom izgledu domaćinstva, ističući važnost ove nezamenljive kuhinjske opreme.

Zamrzivači i zamrzivač sandučar: Efikasnost i pouzdanost

Zamrzivači predstavljaju neizostavan dio kućanskih uređaja za one koji cijene dugotrajnu svježinu i kvalitet hrane. Vertikalni zamrzivači, s njihovim višestrukim fiokama i policama, pružaju organizovan i lako dostupan način skladištenja za raznovrsne prehrambene proizvode. Idealni su za ugradnju i savršeno se uklapaju u estetiku modernih kuhinja, čineći svaki centimetar prostora funkcionalnim.

S druge strane, zamrzivači sandučari nude impresivan kapacitet koji zadovoljava potrebe onih koji u velikim količinama skladište meso, ribu, morske plodove, kao i zamrznuto povrće i voće. Iako zauzimaju više podnog prostora, njihova slobodnostojeća konstrukcija i pristupačnost čine ih idealnim za veće domaćinstvo koje zahteva obilne zalihe hrane.

Frižideri za vino: Za prave kolekcionare

Istinski ljubitelji i kolekcionari vina znaju koliko je bitno da se vino odlaže u rashladne vitrine za vino ili frižider za vino koji održava konstantnu temperaturu i vlagu koji su ključni faktori za očuvanje kvaliteta i ukusa vina tokom vremena. Investicija u rashladnu vitrinu za vino predstavlja pametan izbor za svakoga ko ceni vino i želi da maksimalno uživa u njegovom ukusu i aromi, čuvajući ga pod optimalnim uslovima do trenutka služenja.

Dodatna oprema za belu tehniku

Ukoliko želite da poboljšate efikasnost i dugotrajnost vaših kućanskih aparata, istražite ponudu i pronađite sve što vam treba od nosača za veš mašine do filtera za frižidere i aspiratora. U ponudi su i pokretni nosači za premještanje teških aparata za čišćenje i reorganizaciju prostora.

Nosači za veš mašine su dizajnirani da apsorbuju vibracije i smanjuju buku tokom rada, čime ne samo da štite vaš pod, već i produžavaju životni vek samog uređaja. Filteri za frižidere pomažu u održavanju čistoće i svježine unutar frižidera, smanjujući potrebu za čestim održavanjem i čišćenjem, dok filteri za aspiratore osiguravaju efikasno uklanjanje dima, pare i mirisa, ključno za očuvanje kvaliteta vazduha u vašem domu.

Pokretni nosači za teške aparate, poput šporeta, frižidera ili veš mašina, ne samo da olakšavaju čišćenje i reorganizaciju prostora, već i omogućavaju bolji pristup teže dostupnim mestima za temeljno čišćenje. Ovi nosači su posebno korisni u trenucima kada je potrebno premjestiti aparat radi popravke ili ažuriranja kuhinjskog prostora.

Ne propustite priliku da istražite, pronađete i investirate u kvalitetnu dodatnu opremu za belu tehniku i prateće elemente za unapređenje vaših kućanskih aparata, čime ćete osigurati njihovu dugotrajnost i optimalne performanse.