Saveti i vodič kako odabrati Braun aparat za brijanje

Pogledaj naš vodič i izaberi Braun električni brijač

Pogledajte naš vodič za kupovinu Braun električnih aparata i odaberite pravi!

Pogledaj naš vodič i izaberi Braun električni brijač

Braun je jedan od najpoznatijih i najinovativnijih proizvođača aparata za brijanje. 

U ponudi možete da pronađete različite vrste modela za sve potrebe. Modeli serije 7 su trenutno veoma popularni, sa razvijenom vodećom tehnologijom u industriji sečiva. Serija 3 i 5 nude manji broj karakteristika, ali su zasnovane na dugogodišnjem razvoju Braun električnih brijača. Koju god seriju da odaberete, bićete zadovoljni performansana Braun električnih brijača. 

Serija 1Jednostavno, serija električnih aparata za brijanje serije 1 je jednostavan način za pažljivo brijanje. Efikasni su, udobni i ljubazni prema našoj koži, dajući nam pažljivo brijanje uz minimalnu iritaciju kože. Svaki aparat za brijanje može se 100% prati, što vam omogućava da lako očistite glavu pod slavinom nakon svake upotrebe.

Serija 3Asortiman Serije 3 takođe nam donosi poboljšanu udobnost kože. Sa novim dodatkom MicroComb tehnologije hvata i hrani više dlaka na makaze za brže brijanje; dva reda finih, ravnomerno raspoređenih žlebova okružuju nezavisni trimer koji se kreće. 

Serija 5Serija električnih brijača iz serije 5 donosi nam nezavisni fleksibilni rezni element koji radi na potpuno pokretnoj glavi. Glava za brijanje održava maksimalan kontakt sa kožom, čak i na problematičnim područjima, za manji pritisak, manje iritacije i manje dlaka koje ostaju. Za preciznije brijanje, precizni trimer je odlična karakteristika, ali MultiHeadLock nudi pet podesivih uglova za postizanje najpreciznijeg brijanja do sada.

Serija 7Inteligentna Sonic tehnologija osigurava da brijač serije 7 radi u prvom potezu ono što drugi rade u dva. Sonic tehnologija obezbeđuje 10.000 mikro-vibracija u minuti. Čita vaše lice i prilagođava se gustini vaše brade kako biste osigurali najbolji učinak brijanja. Pomoću dugmadi za personalizaciju možete da podesite do 5 režima brijanja, od osetljivog do turbo režima.

Serija 9Brijač Braun serije 9 je najefikasniji i najudobniji aparat za brijanje kože do sada. Prva na svetu SincroSonic™ glava za brijanje ima četiri specijalizovana rezna elementa koji se množe sa 40.000 poprečnih radnji/min. Svaki rezni element je savršeno sinhronizovan za najefikasnije brijanje, uključujući OptiFoil, Direct & Cut trimer, Hiper Lift & Cut trimer i još jedan OptiFoil za savršenu blizinu.

Pogledajte kompletnu ponudu Braun aparata za brijanje.