Thumbnail 1
Loreal Professionnel Paris Steampod Steampod serum 50ml slika 1
L'Oreal Steampod logo

Loreal Professionnel Paris Steampod Steampod serum 50ml

(75)

Šifra proizvoda: 45KN6JE

Trenutno nedostupno

Loreal Professionnel Paris Steampod Steampod Serum. Koncentrovani serum za negovane krajeve kose. Serum je pre svega namenjen za krajeve kose. Zaglađeni, negovani i mekani krajevi kose, zaštita od vlage do 24h i zaštitni sloj za krajeve vaše kose.

Pročitaj više

Upotreba:

Nanestite proizvod veličine novčića na dužine i krajeve prosušene kose. Kada je vaša kosa potpuno suva, stilizujte je sa Steampod 3.0 profesionalnom presom za kosu kako biste aktivirali sastojke ovog proizvoda za najbolje rezultate Visoka zaštita kose tokom procesa ispravljanja zahvaljujući pro-keratinskoj tehnologiji i sastojcima koji se aktiviraju prilikom korišćenja Steampod prese. 

Serum se može koristiti pre ispravljanja kose Steampod presom kao finiš ili zajedno sa kremom/mlekom za dodatnu zaštitu osetljive vlasi i može se koristiti nakon ispravljanja kose Steampod presom za sjaj i zaštitu krajeva i zaštitu cele kose od vlage u vazduhu.

Specifikacija
Tip koseTanka kosa
Pakovanje50ml

Recenzije kupaca

4,95 / 5
ukupno 75 recenzije
5
99%
4
0%
3
0%
2
0%
1
1%

Odlican proizvod za suvu do veoma suvu kosu. Omeksava,zagladjuje i daje sjaj kosi. Serum koristim tako sto nanesem malu kolicinu proizvoda na isfrotiranu kosu celom duzinom (sem na teme) pre susenja kose.

Anonimni kupac24/04/2023

Najbolji 👌

Anonimni kupac23/03/2023

Da sam dobila željeni serum, pa da ga ocenim...ovako čekam i čekam da ga pošaljete

Anonimni kupac07/12/2022

Super!🤭

Anonimni kupac25/05/2022