Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Popust-31%
Smartwatch Forever Colorum CW-300 xGreen slika 1
Smartwatch Forever Colorum CW-300 xGreen slika 2
Smartwatch Forever Colorum CW-300 xGreen slika 3
Smartwatch Forever Colorum CW-300 xGreen slika 4

Smartwatch Forever Colorum CW-300 xGreen

Šifra proizvoda: G622MGJ

Redovna cena
9.290,00 RSD

Akcijska cena

6.390,00 RSD

U cenu je uračunat PDV

Ušteda

2.900,00 RSD (-31%)

Akcija traje još:

  Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

  Upoznajte Colorum, revolucionarni pametni sat koji kombinuje modu i tehnologiju kako biste uneli osveženje u svoj svakodnevni život. Ovaj sat je dostupan u raznim živopisnim bojama, što vam omogućava da izrazite svoju individualnost dok pra...

  Pročitaj više

  Upoznajte Colorum, revolucionarni pametni sat koji kombinuje modu i tehnologiju kako biste uneli osveženje u svoj svakodnevni život. Ovaj sat je dostupan u raznim živopisnim bojama, što vam omogućava da izrazite svoju individualnost dok pratite najnovije trendove.

  Colorum predstavlja spoj stila i funkcionalnosti, pružajući vam mogućnost da istaknete svoju ličnost. Osim što je izuzetno atraktivan, ovaj pametni sat je izuzetno otporan na vodu i prašinu, čime vam omogućava da se bezbrižno zabavljate na otvorenom.

  Pored praćenja vremena, Colorum vam nudi i niz korisnih funkcija za praćenje zdravlja, uključujući praćenje otkucaja srca, pedometar, brojač sagorevanja kalorija i još mnogo toga. Takođe, ovaj sat vam omogućava da kontrolišete muziku i snimate selfije, pružajući vam zabavu i praktičnost u istom uređaju.

  Sa mogućnošću prilagođavanja izgleda ekrana, jezika interfejsa i obaveštenja sa telefona, Colorum postaje vaš lični asistent i modni izraz u isto vreme. Uz Colorum, budite u trendu i istaknite svoj stil na najbolji mogući način.

  Kompatibilnost: iOS ≥ 12.0; Android ≥ 6.0 Povezivanje: Bluetooth 5.0WiFi: 802.11b/g/nKarakteristike: sat, datum, pešačenje, trčanje, biciklizam, planinarenje, vreme, štoperica, pregled aktivnosti, ciljevi, promenljivi watch face, “pronađi sat” funkcija, “pronađi telefon” funkcija, kontrola muzike, podsetnik za voduVodootpornost: IP68Displej osetljiv na dodirIPS displej1.22"240 x240pxBaterija 200mAhTrajanje baterije do 15 dana u stand byVreme punjenja 2h

  Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

  Slični proizvodi