Šifra proizvoda: JK5QKM6
74.999,00 RSD
U cenu je uračunat PDV
Cena sa dodatnim popustom uz upisivanje promo kupona SMART
Hurom H320N-BES01MB Matt Black Sokovnik
U samo jednoj čaši sada vrlo lako i brzo dobijate veliki broja hranjljivih materija, vitamina i enzima neophodnih za vitalnost organizma u NEIZMENJENOM sastavu. Hurom sokovnik H320N mat crni, namenjen je prevashodno za očuvanje zdravlja, jačanje imuniteta i prevenciju bolesti, a napravljen kao dugotrajno rešenje. Što znači da ćete ovaj uređaj imati za ceo život!
Hurom sokovnik H320N odlikuje moderan dizajn, koji se uklapa u bilo koji ambijent. Napravljen je tako da se mogu odjednom ubaciti sastojci za automatsko sečenje i celi plodovi. Idealan za pravljenje zdravog mleka od orašastih plodova, vegetarijanske i veganske sokove, do raznih deserta sa jogurtom.
U pakovanju dolaze sledeći delovi: baza sokovnika, pretkomora, komora, svrdlo, 2 metalna sita (sitno i krupno), rotacioni deo sa gumom, potiskivač, posuda za sok, posuda za pulpu, četkica za čišćenje, knjiga recepata i uputstvo za upotrebu.
Rotacioni deo sa gumom polako se okreće pri 17 obrtaja u minuti da bi pomogla pri izvlačenju. Briše fino mrežasto sito i ravnomerno meša sok tako da se čak i pomešani sokovi lakše izvlače.
Hurom sokovnik H320N mat crni, karakteristike:
ŠTA JE UOPŠTE TO HLADNO CEĐENJE I KAKO FUNKCIONIŠE?
Hladno ceđenje najjednostavnije rečeno možemo poistovetiti sa tehnikom klasične ručne cediljke koja najprirodnije iskorišćava plod, jer istovremeno sporo okrećemo i presujemo voće/povrće. Ali postavlja se pitanje da li zaista možemo ručno iscediti svo voće i povrće, kao što je na primer jabuka, brokoli, cvekla, celer… Uh, imamo li odgovor?
PRVO je potrebno da znamo da voće i povrće treba da predstavlja osnovu naše zdrave ishrane. Preporučeni dnevni unos je oko 560 grama, što čini negde oko 7 porcija. Da li zaista i pojedemo toliko? Teško… vodimo brz život i ispada da za obrok imamo najmanje vremena, a onda taj problem rešavamo nekim gotovim proizvodima koji narušavaju naš imuni sistem.
DRUGO sveže voće i povrće se vari od 3 do 5 sati. Putem brojnih istraživanja i ispitivanja, došlo se do saznanja da sok dobijen putem hladnog ceđenja se vari od 10 do 15 minuta! Na taj način je 4x brža absorpcija a kraće vreme varenja.
Dodatni benefit je što se na taj način dobija i sva korist hranjivih materija koje se nalaze u semenkama ili kori plodova, kao što je to slučaj sa grožđem ili narom, koje bismo teško dobili ručnim ceđenjem.
Savršen proizvod