Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
KitchenAid KA5KSMICM Dodatak za sladoled  slika 1
KitchenAid KA5KSMICM Dodatak za sladoled  slika 2
KitchenAid KA5KSMICM Dodatak za sladoled  slika 3
KitchenAid KA5KSMICM Dodatak za sladoled  slika 4
KitchenAid KA5KSMICM Dodatak za sladoled  slika 5
KitchenAid KA5KSMICM Dodatak za sladoled  slika 6
KitchenAid logo

KitchenAid KA5KSMICM Dodatak za sladoled

Šifra proizvoda: MZRXR6E

Cena

26.999,00 RSD

U cenu je uračunat PDV

    Dostupno po porudžbiniDostava kroz 3-6 radnih dana

    KitchenAid KA5KSMICM Dodatak za sladoled, posuda za sladoled zapremine od 1.9 L.

    Pročitaj više

    OPIS

    Moderno dizajniran dodatak za aparat za sladoled koji pokreće KitchenAid stoni mikser

    • Za ujednačeno mućenje gustog i kremastog sladoleda kod kuće i za uživanje direktno iz posude.Izdržljive izrade.

    Brzo mućenje u posudi za sladoled kapaciteta 1,9 l

    • Za pravljenje sladoleda, mlečnog sladoleda i sorbea za manje od 30 minuta. Lako čišćenje posude.

    Izmenjeno sklapanje i nove drške lako se povezuju na stoni mikser

    • Za brzo mešanje omiljenih recepata.

    Vreme potrebno za zamrzavanje posude

    • Posuda za sladoled je spremna za upotrebu nakon 16 sati u zamrzivaču.

    Izmenjena mućkalica se rotira unutar posude

    • Za mazanje, struganje i mešanje radi ujednačenog zamrzavanja.
    • Za temeljno mešanje sastojaka.
    • Za dodavanje sastojaka sa lakoćom.

    Karakteristike

    • Spoljni materijal posude: Plastika ABS
    • Unutrašnji materijal posude: Aluminijum
    • Materijal zaptivke posude: Silikon
    • Materijal punjenja posude: 30% rastvor uree
    • Materijal mućkalice: POM
    • Materijal mehanizma za sklapanje: Najlon ispunjen staklom
    • Dimenzije proizvoda: 17,8 × 28 × 21,6 cm
    • Dimenzije pakovanja: 28 × 26 × 26 cm
    • Neto težina: 2,7 kg
    • Bruto težina: 3,2 kg
    • Zemlja porekla: SAD

    Standardni pribor

    Posuda za sladoled od 1,9 l

    Za pravljenje sladoleda meke konzistencije.

    Da biste dobili čvršću konzistenciju, držite sladoled u plitkoj hermetički zatvorenoj posudi u zamrzivaču između 2 i 4 sata.

    Koristite posudu za zamrzavanje neposredno nakon što je izvadite iz zamrzivača u kome je stajala najmanje 16 sati, pošto će početi da se otapa kada je izvadite.

    Početna zapremina smese ne sme da bude veća od 1,4 l da bi se dobilo 1,9 l sladoleda.

    Nije bezbedno za pranje u mašini za sudove, isključivo ručno pranje. Može da se čisti samo kada posuda za zamrzavanje dostigne sobnu temperaturu.

    Pravljenje sladoleda je postupak iz dva dela: pretvaranje i sazrevanje.

    Mešanje smese za sladoled je postupak pretvaranja tokom kojeg će konzistencija sladoleda biti slična meko posluženom sladoledu. Postupak sazrevanja odvija se u zamrzivaču, gde će se sladoled stvrdnuti u periodu od 2 do 4 sata.

    Mućkalica

    Treba da bude povezana na pogonski sklop. Kada mućkalica počne da klizi i da ispušta zvuk škljocanja, to je zvučni pokazatelj da je sladoled gotov. Bezbedno za pranje u mašini za sudove (samo na gornjoj polici).

    Pogonski sklop

    Treba da bude povezan na mućkalicu. Bezbedno za pranje u mašini za sudove (samo na gornjoj polici).


    Dostupno po porudžbiniDostava kroz 3-6 radnih dana

    Slični proizvodi