Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Popust-20%
Smoothskin Bare Fit IPL aparat za uklanjanje dlačica slika 1
Smoothskin Bare Fit IPL aparat za uklanjanje dlačica slika 2
Smoothskin Bare Fit IPL aparat za uklanjanje dlačica slika 3
Smoothskin logo

Smoothskin Bare Fit IPL aparat za uklanjanje dlačica

Šifra proizvoda: Z6Q6943

Redovna cena
35.100,00 RSD

Akcijska cena

28.080,00 RSD

U cenu je uračunat PDV

Ušteda

7.020,00 RSD (-20%)

Akcija traje još:

  Dostupno po porudžbiniDostava kroz 4-8 radnih dana

  Smoothskin Bare Fit IPL aparat za uklanjanje dlačica - Najbrži je IPL uređaj na tržištu

  Pročitaj više

  Najbrži je IPL uređaj na tržištu, a tretman celog tela možete da završite u samo 10 minuta! Sa 100 bliceva u minuti, možete da tretirate celo telo (donji i gornji deo nogu, bikini zonu i pazuhe) u 10 minuta!

  SmoothSkin Bare FIT proverava ton vaše kože pre svakog blica i aktiviraće se samo ako je blic siguran. SmoothSkin Bare FIT takođe može da se koristi za uklanjanje neželjenih dlačica na licu. Kako je područje lica uglavnom više izloženo suncu, naš senzor za ton kože znači da možete sigurno da tretirate svoje lice. SmoothSkin Bare FIT ima 30% dodatne energije od svog prethodnika, što vam daje još bolje rezultate na zahtevnim područjima kao što su pazuh i bikini zona. 

  SmoothSkin Bare FIT ima neograničen broj svetlosnih impulsa. Dakle, više ne morate da se brinete o nestajanju bljeskova. SmoothSkin Bare FIT dokazan je neovisno odobrenim kliničkim ispitivanjima koja pokazuju vidljive rezultate u samo 4 sedmice.SmoothSkin Bare FIT pogodan je za osobe s tipom kože od 1 do 4 prema Ficpatrikovoj skali. Nije pogodan za upotrebu na plavim, belim, sivim ili crvenim dlačicama.


  Budući da svetloplava, siva i bela dlaka ne sadrže dovoljno ili uopšte ne sadrže melanin, IPL tretman neće da deluje na tim tipovima dlačica. Crvene dlačice sadrže drugu vrstu melanina koji takođe ne reaguje na IPL.

  SmoothSkin Bare FIT takođe nije prikladan za tamne tonove kože jer može da uzrokuje oštećenja na koži poput opekotina, blistera ili promene boje kože.

  SmoothSkin Bare FIT osmišljen je na način da pomaže da se ciklus rasta dlačica razbije:


  Svetlosna energija prenosi se kroz površinu kože i apsorbuje melanin prisutan u osovini kose.

  Apsorbirana svetlosna energija pretvara se u toplinsku energiju (ispod površine kože) što onemogućuje folikulima dlake da dalje rastu.

  Obrađene dlačice prirodno ispadaju za vreme razdoblja koje može varirati od nekoliko dana do 1-2 sedmice, u zavisnosti od osobe."


  Dostupno po porudžbiniDostava kroz 4-8 radnih dana

  Slični proizvodi