Šifra proizvoda: MZMK2NN
U cenu je uračunat PDV
Rosmarino BakePro kvadratni pekač je sve što vam je potrebno za savršeno pečenje kolača, keksa, pite ili drugih kolača. Pekač u mermernom izgledu ima obod koji se može skinuti sa poklopcem od nerđajućeg čelika, što omogućava lako otvaranje i zatvaranje pekača i brzo skidanje oboda. ILAG nelepljivi premaz švajcarskog kvaliteta obezbeđuje ravnomernu distribuciju toplote i pečenje uz minimalnu masnoću, jer se hrana ne lepi za tiganj. Zbog sastava ugljeničnog čelika, pleh je otporan na visoke temperature, do 230 °C, pogodan za čuvanje u frižideru i zamrzivaču. Izdržljiv i pouzdan dizajn za profesionalne rezultate pečenja.
Pročitaj višeOdvojivi prsten za brzo i lako vađenje torte iz kalupa.
Zahvaljujući prstenu koji se može skinuti, pekač BakerPRO je izuzetno praktičan i omogućava jedinstven pristup pečenju. Uz pomoć mehanizma za zatvaranje od nerđajućeg čelika, dobro zatvara i sprečava da tečnost ili masa iscuri tokom pečenja. Možete ga lako ukloniti nakon pečenja i prebaciti tortu u pekač.
ILAG švajcarski nelepljivi premaz za još lakše pečenje.
Da li ste stalno u nedoumici dok pečete tortu, da li će se biskvit lepo ispeći i izvaditi iz kalupa? Zaboravi na te brige! Kalup ima poseban ILAG nelepljivi premaz švajcarskog kvaliteta. Ovo olakšava vađenje torte iz kalupa. Premaz je bez opasnih materija, siguran za upotrebu i otporan na ogrebotine, što omogućava dug radni vek posude.
Otpornost na visoke temperature, do 230 °C.
Pošto je pekač Baker PRO napravljen od ugljeničnog čelika, izuzetno je izdržljiv i otporan na više temperature, do 230 °C. Pogodan je za pečenje u rerni na raznim programima, za čuvanje u frižideru i zamrzivaču. Idealan dodatak za pečenje kolača, keksa, pita i drugih okruglih peciva.
Zašto kupiti
Održavanje
Preporučuje se čišćenje sa malo deterdženta, ali s vremena na vreme možete da ga operete i u mašini za pranje sudova.
Materijal | karbonski čelik. |
Nelepljivi premaz | da. |
Toplotna otpornost | do 230 °C. |
Bruto mere sa obimom | 28 cm. |
Perivo u sudomašini | da. |