Lazy bag

Istražite najudobniji svet lazy bag stolica.

Lazy bag ili bean bag stolice nude neodoljivu, modernu relaksaciju. Prilagodljivog su oblika za vaše telo namenjeni za opuštanje i udobno sedenje. Ovi komadi nameštaja postaju sve više popularni zbog svoje lagane pokretljivosti jer su punjeni sitnim kuglicama i mekanim materijalom. Lazy bag u prostoriji stvara opuštajuću atmosferu, bilo da je to dnevna soba, dečija soba, kancelarija, terasa ili bašta. Materijali od kojih su napravljeni pružaju vam sigurnost, udobnost i zaštitu. Neki od materijala su najlon, ekokoža, pamučni platno, mikrofiber, punjenje od ESP Expanded Polystyrene Beads), punjenje od memorijske pene.


Ko treba da kupi lazy bag?

  • Studenti- Lako se uklapaju u studentske stanove i sobe i pružaju udobno mesto za sedenje i opuštanje nakon dugih časova učenja.
  • Porodice sa decom: Bezbedni i udobni, mališani će obožavati sedeti na lazy bag-u i uživati u igri i čitanju.
  • Osobe koje rade od kuće: Lazy bag može biti savršen dodatak radnom prostoru i odmor za vaša leđa ako stalno sjedite na klasičnoj stolici.
  • Lazy bag za odmor i zabavu: Savršen za one koji znaju uživati! Uživajte u čitanju i gledanju omiljene serije.
  • Lazy bag za prostore i bašte: Lazy bag napravljen od visokootpornog materijala pruža udobno sedište u baštama, terasama i za piknik u prirodi.

206 proizvoda u kategoriji Lazy bag

206 proizvoda