Dnevni boravak

Nameštaj za dnevni boravak-sve na jednom mestu

Uređenje dnevnog boravka podrazumeva stvaranje prostora koji je estetski privlačan ali i praktičan i funkcionalan za svakodnevni život. Dnevni boravak predstavlja prostor za opuštanje od svakodnevnih obaveza, mesto susreta sa prijateljima i porodicom. Za uređenje dnevnog boravka potrebno je da dodate svoj lični pečat, unesete praktičnost i organizaciju i stvorite savršenu oazu mira u srcu vaše kuće ili stana.

U našoj bogatoj ponudi pronađite sve što vam je potrebno za vaš savršeno funkcionalan dnevni boravak koji će obogatiti vaš prostor.

Unapredite vlastiti stil života, preuredite dnevni boravak po vašoj meri i ukusu. Sređen dnevni boravak pruža udobnost, može da smanji stres i poboljša mentalno zdravlje. Stvorite za sebe oazu mira i udobnosti.

Zašto je bitno da dnevni boravak bude uređen?

 • Lepo sređen dnevni boravak čini prostor gostoljubivim i stvara prijatnu atmosferu.
 • Podstiče efikasnost i produktivnost tokom učenja, čitanja.
 • Podstiče porodičnu harmoniju.
 • Pruža pozitivnu atmosferu za opuštanje i uživanje u slobodnom vremenu

Transformišite vaš dnevni boravak

Uredite vaš dnevni boravak iz snova kombinujući nameštaj iz naše ponude prilagodite fotelje, tabure, lazy bag uz vaše komode i police za knjige. Setovi nameštaja za dnevni boravak i komode za tv mogu da naprave savršenu kombinaciju koja odgovaraju vašem ukusu i stilu.

Pronađite i police za knjige, zidne police i fotelje koje će doprineti savršenoj organizaciji vašeg dnevnog boravka.

 • Fotelje Napravite u vašoj dnevnoj sobi kutak predviđen za čitanje i uživanje koji uključuje udobne fotelje i police za knjige. U našoj ponudi pronađite i fotelje na razvlačenje koje pružaju dodatne opcije za spavanje. Sa pravim izborom, fotelje i fotelje na razvlačenje postaće vaši omiljeni komadi nameštaja koji kombinuju praktičnost i stil.
 • Tabure su praktični i svestrani stilski dodaci nameštaju, mogu da posluže kao dodatno sedište kada dođu gosti, udoban oslonac za noge ili čak mogu da posluže kao praktični stolić za poslužavnik. Istražite našu bogatu ponudu i pronađite stilski tabure koji se uklapa uz vašu dnevnu sobu bilo da preferirate moderni ili minimalistički stil.
 • Lazy bag su fleksibilni komadi nameštaja, poznati po svojoj casual formi i udobnosti koji će obogatiti vaš dnevni boravak i uneti moderan dizajn i vanvremensku udobnost.
 • Setovi nameštaja za dnevnu sobu Odaberite set koji uključuje sofisticirani dvosed na razvlačenje i udobnu fotelju ili izaberite set koji uključuje praktične stolove i TV komode.
 • Klub stolovi ili mali stolovi za dnevni boravak predstavljaju centar vašeg dnevnog boravka. Pronađite vaš savršen sto bilo da vam je potrebno idealno mesto za čuvanje dragocenih knjiga i magazina, prostor za opuštanje tokom filmskih večeri ili sofisticirana površina za posluživanje napitaka gostima, klub stol predstavlja esencijalni element nameštaja u svakoj kući.
 • Police za knjige poslužiće kao savršeno sredstvo za organizaciju knjiga i izlaganju ukrasnih predmeta ili kao deo dekora koji unosi dodatne boje i teksture u vaš dnevni boravak. Izaberite police za knjige koje najbolje odgovaraju vašem stilu i organizaciji vaše kućne biblioteke.
 • Zidne police / Police za zid su sjajno rešenje koje ne zauzima puno prostora. Mogu da posluže za odlaganje knjiga, dekoracija, fotografija i drugih dragocenih predmeta.
 • Pomoćni stočići su multifunkcionalni predmeti koji služe za odlaganje predmeta ali i kao dekorativni dodatak uz vaš kauč ili dvosed. Izaberite, tradicionalni stili ili moderno dizajnirane stočiće i unapredite funkcionalnost vašeg dnevnog boravka.
 • Komode za TV / Komode za dnevnu sobu se nalaze u srcu svake dnevne sobe i predstavlja ključni komad nameštaja koji služi kao postolje za TV ali i središnji element oko kojeg se okupljaju porodica i prijatelji. Moderne komode za TV dolaze često i s dodatnim skladišnim prostorom, fiokama, policama i ormarićima koji mogu poslužiti za organizovanje elektronskih uređaja, DVD kolekcija, igara, knjiga, fotografija.


3379 proizvoda u kategoriji Dnevni boravak

3.379 proizvoda