Spavaća soba

Spavaća soba zaslužuje posebnu pažnju prilikom uređenja jer predstavlja našu privatnu oazu mira, mesto za odmor relaksaciju, miran san i punjenje baterija. Iz tog razloga bitno je sobu preurediti kvalitetnim komadima nameštaja koji odgovaraju funkcionalnim potrebama ail i estetskim željama.

Pretvorite vašu spavaću sobu u sigurno utočište i oazu mira odabirom nameštaja iz naše ponude, istražite na jednom mestu koji su to najbolji dušeci, vitapur dušeci, bračni kreveti, dečiji kreveti, toaletni sto, toaletni sto za šminkanje i ormari.


981 proizvoda u kategoriji Spavaća soba

981 proizvoda

Ormari- ključ organizovane sobe

Prilikom odabira idealnog ormara za vašu spavaći sobu analizirajte i izmerite prostor kojim raspolažete. Osim što pružaju visoku funkcionalnost i praktičnost jer služe za odlaganje odeće i pratećih predmeta, ormari doprinose i celokupnoj estetici prostora.

Odaberite ormar koji ima klizna vrata koji su idealni za moderne spavaće sobe sa ograničenim prostorom dok klasični ormari sa vratima pružaju tradicionalni šarm i eleganicju. Unutrašnjost ormara čine podesive police, ladice i šipke za vešanje i omogućavaju vam da maksimalno iskoristite prostor i organizujete odeću na efikasan način.

Dušeci- tajna dobrog sna

Za miran san i relaksaciju odabir kvalitetnog dušeka za krevet je od velikog značaja. Izaberite onaj dušek koji podržava vaše telo i pruža maksimalnu udobnost bilo da preferirate tvrde, meke ili dušeke od memorijske pene.

Investiranje u kvalitetan dušek se isplati dugoročno jer dobar san ima neprocenljiv uticaj na naše zdravlje i dobrobit. Izaberitedušeke s oprugama ili od pene i lateksa. U našoj ponudi nalaze se najbolji dušeci, dušeci za bračni krevet, naddušeci i zaštite za dušek i jastuk.

Noćni ormarići- sve na dohvat ruke

Noćni ormarići osim što su dekorativni element u spavaćoj sobi praktični su za odlaganje knjiga, lampe za čitanje, budilnika, mobilnog telefona i ostalih noćnih potrepština. Pronađite u našoj ponudi širok izbor modela od tradicionalnih i klasičnih do modernih i minimalističkih. Obratite pažnju i na materijal izrade, izaberite drveni ili metalni noćni ormarić i stvorite savršeno mesto za odmor i opuštanje.

Kreveti- srce spavaće sobe

Krevet predstavlja centralni element svake spavaće sobe. Osim što pruža neophodnu udobnost za kvalitetan odmor različiti kreveti doprinose i estetici vaše spavaće sobe. Istražite boje, materijale i dizajn kreveta koji se harmonično uklapa s ostalim komadima nameštaja.

Odaberite materijal koji najbolje odgovara vašim potrebama. Uložite u kvalitetan krevet, investirajte u zdrav i kvalitetan san. Istražite našu ponudu i pronađite vas savršen krevet.

Toaletni stolovi - elegancija i praktičnost

Odaberite toaleti sto koji najbolje odgovara vašim potrebama, osim što predstavlja praktično mesto za čuvanje kozmetike i nakita, toaletni sto je i intiman prostor za dan ili veče. Izaberite modele koji odgovaraju veličini vaše spavaće sobe i stilu ostalog nameštaja i pretvaraju vaše svakodnevne rituale u trenutke čistog uživanja i relaksacije.

Stvaranje idealne spavaće sobe zahteva pažljiv izbor nameštaja. Ukoliko ste u potrazi za novim komadima nameštaja za vašu spavaću sobu potražite u našoj ponudi sve što vam je potrebno na jednom mestu. Od ormara koji čuvaju vašu garderobu do udobnih dušeka pronađite i ostali nameštaj za spavaću sobu koji će obogatiti vaš prostor, noćni ormarići, kreveti, toaletni stolovi.