L'Oreal Paris Bright Reveal

Kada je naša koža blistava i sjajna, i mi se osećamo sjajno. Nije čudo što je upravljanje tenom kože, uključujući i tamne fleke, druga najveća skincare briga žena.¹ Nova linija proizvoda Bright Reveal je rešenje za borbu protiv ovog problema kože. Bright Reveal rutina nege vidno ublažava sve tipove tamnih fleka i pruža vašoj koži blistaviji i ujednačeniji ten.

Tamne fleke? Kraj igre.

Hiperpigmentacija:

Naučna saznanja o tamnim flekama

Tamne fleke i neujednačen ten su problemi koji mogu pogoditi žene bilo kog životnog doba. Pojavljuju se u različitim oblicima, kao što su staračke pege, pege od sunca i tragovi od akni.

Poput stručnjaka za revolucionarnu negu kože, L’Oréal Paris razume nauku koja stoji iza svakog tipa tamnih fleka.

1. Proizvodnja melanina: Melanin je prirodni pigment koji se nalazi u našoj koži i odgovoran je za njen ton i boju. Prekomerna proizvodnja melanina doprinosi pojavi hiperpigmentacije i tamnih fleka.

2. Upala: Upalna stanja mogu da podstaknu prekomernu proizvodnju melanina i da dovedu do nastanka upornih tamnih fleka, kao što su tragovi od akni.

3. Starenje: S godinama, sposobnost naše kože da reguliše proizvodnju melanina postaje sve manje efikasna, što povećava verovatnoću od razvijanja neželjenih tamnih fleka. 1 L’Oréal UK Skin U&A, 2022

Promeni igru pomoću nove Bright Reveal rutine nege

Pripremi se da se osećaš sjajnije nego ikad pre. Na temelju pionirskih naučnih saznanja L’Oréal Paris, nova linija proizvoda Bright Reveal je stručno formulisana tako da sadrži niacinamid. Ovaj moćni sastojak klinički dokazano smanjuje sve tipove tamnih fleka na svim tipovima kože, uključujući staračke pege, pege od sunca i tragove od akni.

Proglašavamo kraj igre za tamne fleke i pobedu vidno ujednačene kože, a sve to zahvaljujući inovativnim proizvodima iz linije Bright Reveal:

1. Korak u tvojoj rutini protiv tamnih fleka

L'Oreal Paris Bright Reveal penušavi gel za čišćenje lica

PENUŠAVI GEL ZA ČIŠĆENJE LICA PROTIV TAMNIH FLEKA SA SASTOJCIMA SERUMA

Čisti lice pomoću formule koja sadrži dermoaktivne sastojke. Snažan prema flekama, nežan prema koži, može se koristiti ujutru i uveče.

Formula za umanjenje vidljivosti tamnih fleka.

[NIACINAMID]

Pomaže u ublažavanju tamnih fleka i ujednačavanju tena.

[SALICILNA KISELINA]

Pomaže eksfolijaciju mrtvih ćelija kože i otkriva ten zdravog izgleda.

2. Korak u tvojoj rutini protiv tamnih fleka

L'Oreal Paris Bright Reveal niacinamide serum

NIACINAMID SERUM PROTIV TAMNIH FLEKA

Tamne fleke? Kraj igre. Upoznajte heroja Bright Reveal rutine nege: Novi serum koji je dermatološki testiran i obogaćen vrhunskim moćnim duom sastojaka iz laboratorija L’Oréal Paris, niacinamidom i aminosulfonskom kiselinom. Zahvaljujući ovim dermokozmetičkim sastojcima izuzetne moći, Bright Reveal serum klinički dokazano deluje na staračke pege, pege od sunca i tragove od akni.

Istinska inovacija koja menja odnos snaga u nezi kože i vidno umanjuje sve vrste tamnih fleka.

Novi odnos snaga uz posvetljujuću moć niacinamida

Zvezda ove linije proizvoda, serum vrhunske efikasnosti, sadrži formulu koja se sastoji od moćnih sastojaka 10% [niacinamid + aminosulfonska kiselina] i deluje u kombinaciji sa umirujućim, hidratantnim aktivnim sastojcima u borbi tamnih fleka.

[7,5% NIACINAMID]

Ovaj posvetljujući sastojak, koji predstavlja zlatni standard u nezi kože, je moćni sastojak poznat po svom delovanju na tamne fleke.

[2,5% AMINOSULFONSKA KISELINA]

Nežno, ali efikasno dejstvo pilinga ovog aktivnog sastojka pomaže uklanjanje mrtvih ćelija kože, čime se otkriva ujednačeniji ten. Pored toga, pomaže zaglađivanje teksture kože.

[HIJALURONSKA KISELINA + GLICERIN]

Pomaže u hidrataciji i deluje protiv znakova starenja kože.

Uputstvo za upotrebu:

Nanesite 3-4 kapi na očišćeno lice i vrat da biste pomogli u korigovanju i sprečavanju nastanka tamnih fleka. Koristi se svakodnevno, ujutru i uveče.

3. Korak u tvojoj rutini protiv tamnih fleka

L'Oreal Paris Bright Reveal niacinamide UV fluid

UV FLUID PROTIV TAMNIH FLEKA SA ZAŠTITOM SPF50+

Naš prvi UV fluid SPF50+ protiv tamnih fleka

Korigujte i borite se protiv pojave tamnih fleka uz pomoć moćnog Bright Reveal UV Fluida.

Dermatološki testirana, nelepljiva, nemasna formula pruža veoma visoku zaštitu od UV zračenja, sa ultralaganom teksturom koja ostaje nevidljiva na svim tonovima kože.

Zaštita od UV zračenja, spojena sa aktivnim sastojcima protiv tamnih fleka:

[UV FILTERI]

Sadrži SPF50+ širokog spektra za veoma visoku zaštitu od UVB i UVA zračenja i pomaže u sprečavanju pojave tamnih fleka i starenja kože.

[2% NIACINAMID]

Najvažniji sastojak Bright Reveal linije proizvoda ima dvostruko dejstvo koje pomaže u postizanju ujednačenijeg tena.

[LHA + VITAMIN E]

Aktivni sastojak za eksfolijaciju, spojen sa zaštitnim svojstvom pomaže u korigovanju i sprečavanju pojave tamnih fleka. Uklanja mrtve ćelije kože i pomaže u smanjienju oksidativnog stresa.

Klinički dokazana efikasnost u nezi kože.

Fluid izuzetno lagane i nevidljive teksture, koji se ne lepi i ne ostavlja bele tragove, Bright Reveal UV Fluid protiv postojećih tamnih fleka pruža klinički dokazane rezultate i vremenom štiti kožu.

Uputstvo za upotrebu:

Nanesite UV fluid na lice svakog jutra, da biste pomogli u hidrataciji i zaštitu kože.

4. Koristiti svake druge večeri

L'Oreal Paris Bright Reveal eksfolijantni piling

„ZMIJSKI“ PILING PROTIV TAMNIH FLEKA

Naš prvi piling inspirisan profesionalnim tretmanom

Inspirisan profesionalnim piling tretmanima, naš novi, dermatološki testirani piling protiv tamnih fleka je izuzetno efikasan tretman protiv tamnih fleka za primenu u kućnim uslovima.

Radikalno obnavlja kožu i brzo deluje na tragove posle akni i tamne fleke. Za blistavu kožu. Za besprekoran ten.

Nauka na kojoj se zasniva formula

Formula koja kombinuje kiseline različitih veličina i niacinamid da bi ujednačila ten kože I njenu teksturu. Formula sadrži 25% koncentraciju kiselina različitih veličina.

19% ALFA-HIDROKSILNE KISELINE [AHA]

Pomažu u obnavljanju površinskog sloja.

5% POLIHIDROKSILNE KISELINE [PHA]

Pomažu u eksfolijaciji i otkrivanje glatkije, svetlije i blistavije kože.

2% BETA-HIDROKSILNE KISELINE [BHA]

Pomažu u obnavljanju teksture kože, smanjivanju vidljivosti pora.

Uputstvo za upotrebu:

Nanesite eksfolijantni piling na čisto i suvo lice i ostavite ga da deluje 15 minuta. Nežno isperite bez trljanja kože. Nastavite sa Bright Reveal rutinom za negu kože koja pomaže u borbi protiv tamnih fleka i tragova posle akni, a istovremeno hidrira i štiti vašu kožu svakog dana.