BRIGHT REVEAL

REŠENJE U BORBI PROTIV TAMNIH FLEKA NA KOŽI

REŠENJE U BORBI PROTIV TAMNIH FLEKA NA KOŽI

Kada je naša koža blistava i sjajna, i mi se osećamo sjajno. Nije čudo što je upravljanje tenom kože, uključujući i tamne fleke, druga najveća skincare briga žena.¹ Nova linija proizvoda Bright Reveal je rešenje za borbu protiv ovog problema kože. Bright Reveal rutina nege vidno ublažava sve tipove tamnih fleka i pruža vašoj koži blistaviji i ujednačeniji ten. Tamne fleke? Kraj igre.

Hiperpigmentacija:

Naučna saznanja o tamnim flekama

Tamne fleke i neujednačen ten su problemi koji mogu pogoditi žene bilo kog životnog doba. Pojavljuju se u različitim oblicima, kao što su staračke pege, pege od sunca i tragovi od akni.

Poput stručnjaka za revolucionarnu negu kože, L’Oréal Paris razume nauku koja stoji iza svakog tipa tamnih fleka.

1. Proizvodnja melanina: Melanin je prirodni pigment koji se nalazi u našoj koži i odgovoran je za njen ton i boju. Prekomerna proizvodnja melanina doprinosi pojavi hiperpigmentacije i tamnih fleka.

2. Upala: Upalna stanja mogu da podstaknu prekomernu proizvodnju melanina i da dovedu do nastanka upornih tamnih fleka, kao što su tragovi od akni.

3. Starenje: S godinama, sposobnost naše kože da reguliše proizvodnju melanina postaje sve manje efikasna, što povećava verovatnoću od razvijanja neželjenih tamnih fleka. 1 L’Oréal UK Skin U&A, 2022


Promeni igru pomoću nove Bright Reveal rutine nege

Pripremi se da se osećaš sjajnije nego ikad pre. Na temelju pionirskih naučnih saznanja L’Oréal Paris, nova linija proizvoda Bright Reveal je stručno formulisana tako da sadrži niacinamid. Ovaj moćni sastojak klinički dokazano smanjuje sve tipove tamnih fleka na svim tipovima kože, uključujući staračke pege, pege od sunca i tragove od akni.

Proglašavamo kraj igre za tamne fleke i pobedu vidno ujednačene kože, a sve to zahvaljujući inovativnim proizvodima iz linije Bright Reveal: