2. KORAK: KORIGOVANJE UZ

BRIGHT REVEAL - NIACINAMID SERUM PROTIV TAMNIH FLEKA

BRIGHT REVEAL - NIACINAMID SERUM PROTIV TAMNIH FLEKA

Tamne fleke? Kraj igre. Upoznajte heroja Bright Reveal rutine nege: Novi serum koji je dermatološki testiran i obogaćen vrhunskim moćnim duom sastojaka iz laboratorija L’Oréal Paris, niacinamidom i aminosulfonskom kiselinom. Zahvaljujući ovim dermokozmetičkim sastojcima izuzetne moći, Bright Reveal serum klinički dokazano deluje na staračke pege, pege od sunca i tragove od akni. Istinska inovacija koja menja odnos snaga u nezi kože i vidno umanjuje sve vrste tamnih fleka.

Novi odnos snaga uz posvetljujuću moć niacinamida

Zvezda ove linije proizvoda, serum vrhunske efikasnosti, sadrži formulu koja se sastoji od moćnih sastojaka 10% [niacinamid + aminosulfonska kiselina] i deluje u kombinaciji sa umirujućim, hidratantnim aktivnim sastojcima u borbi tamnih fleka.

[7,5% NIACINAMID]

Ovaj posvetljujući sastojak, koji predstavlja zlatni standard u nezi kože, je moćni sastojak poznat po svom delovanju na tamne fleke.

[2,5% AMINOSULFONSKA KISELINA]

Nežno, ali efikasno dejstvo pilinga ovog aktivnog sastojka pomaže uklanjanje mrtvih ćelija kože, čime se otkriva ujednačeniji ten. Pored toga, pomaže zaglađivanje teksture kože.

[HIJALURONSKA KISELINA + GLICERIN]

Pomaže u hidrataciji i deluje protiv znakova starenja kože.

Uputstvo za upotrebu:

Nanesite 3-4 kapi na očišćeno lice i vrat da biste pomogli u korigovanju i sprečavanju nastanka tamnih fleka. Koristi se svakodnevno, ujutru i uveče.