Predsoblje

Nameštaj za predsoblja i hodnik

Lepo uređeno i organizovano predsoblje ostavlja pozitivan prvi utisak i prijatnu dobrodošlicu u vašu kuću ili stan za vas i vaše goste. Hodnik i predsoblje je prva prostorija koju ugledate kada ulazite u vašu kuću ili stan. Odlažete vaše stvari, skidate kaput i odlažete ga u plakar, cipele odlažete u cipelarnik, po potrebi sedate na klupu za predsoblje da se izujete i raskomotite, kišobran ostavljate na stalak - ovako je zamišljeno funkcionalno predsoblje.

Ukoliko planirate da renovirate ili pametno investirate u hodnik ili nabavite nameštaj za uređenje ovog prostora istražite našu ponudu i potražite sve što vam je potrebno na jednom mestu i unapredite izgled vašeg predsoblja i hodnika.

Nameštaj za predsoblja

Istražite našu bogatu ponudu nameštaja za predsoblje, izaberite moderan i praktičan nameštaj koji će se uklopiti u vaš dom.

  • Komode za hodnik imaju više fioka, dizajnirane da budu pristupačne. Idealne su za uske hodnike jer zauzimaju manje prostora. Komode za hodnik obično služe kao mesto za odlaganje manjih predmeta poput ključeva, rukavica, šalova, pošte i ostalih manjih stvari koje želite da imate pri ruci kada ulazite ili izlazite iz kuće.
  • Vešalice za hodnik - Izaberite zidne vešalice ili samostojeće vešalice i unesite u vaš hodnik optimalnu organizaciju za odlaganje, kaputa, jakni, šešira i drugih odevnih predmeta koje često koristimo.
  • Plakari za hodnik su veći od komoda i mogu se sastojati od kombinacije šipki za vešanje, police i fioke. Namenjeni su za skladištenje većih predmeta kao što su kaputi, jakne, cipele. Plakari za hodnik su idealni za porodice ili domove gde je potrebno skladištenje većeg broja jakni, cipela i dodataka.
  • Stalak za garderobu je multifunkcionalni komad nameštaja koji vam omogućava odlaganje odeće i unosi red i organizaciju u hodniku.

Cipelarnik - za savršenu organizaciju obuće

Sprečite nered obuće u hodniku i izaberite cipelarnik za hodnik po vašoj meri. Osim što služi kao skladište, cipelarnik takođe štiti obuću od prašine i oštećenja. Cipelari za hodnik su praktično rešenje za red i organizaciju vaše obuće.

Čiviluci- za savršenu organizaciju odeće

Osim što sprečavaju nered čiviluci su must have za odlaganje kaputa i jakni svakog predsoblja ili hodnika.

Klupa za predsoblje

Klupa za predsoblje je praktično mesto za obuvanje obuće. Osim toga klupe mogu da imaju i dodatni prostor za skladištenje poput fioka ili otvorenih polica. Klupa za predsoblje može da posluži i kao dodatno sedište za dnevnu sobu.

Stalci za kišobrane

Praktično rešenje za uredno odlaganje i čuvanje kišobrana a mogu i da posluže kao dekorativni element u hodniku. Izbegnite kapljanje vode po podu odaberite stalke za kišobrane i sprečite nered i vlagu.

366 proizvoda u kategoriji Predsoblje

366 proizvoda