Trpezarija

Pretvorite svoju trpezariju u omiljeni prostor za uživanje i druženje s porodicom i prijateljima. Pronađite savršenu ravnotežu između stila, udobnosti i funkcionalnosti s našom paletom trpezarijskog nameštaja.

473 proizvoda u kategoriji Trpezarija

473 proizvoda

Barske stolice i stolovi

Barske stolice i stolovi uklapaju se u svaki moderni enterijer trpezarije. Izaberite izdržljive i kvalitetne stolice s mehanizmom za spuštanje i podizanje. Barske stolice i stolovi različitog dizajna su savršeni za brze obroke i večernje druženje.

Barske stolice i stolovi su odličan izbor bilo da preferirate klasični, industrijski ili moderni stil. Zahvaljujući barskim stolicama i stolovima svaki kutak vašeg doma može postati mesto za uživanje i stilski izraz. Naša paleta obuhvata širok spektar modela, boja i materijala.

Stolovi

Otkrijte ponudu brenda Alesta stolova, višenamenski stolovi od mermera ili od hrasta. Svaki sto je jedinstven sa prirodnim šarama i teksturama mermera koje daju elegantan karakter. Alesta stolovi od hrastovine u dnevni boravak unose toplinu i simbol su trajnosti i prirodnog stila. Transformišite vaš prostor uz stolove koje garantuju dugotrajnost i stil.

Hannah Home brend izdvaja se po kombinaciji izdržljivosti, funkcionalnosti i sofisticiranom dizajnu. Neka vaša trpezarija postane mesto gde dizajn upoznaje praktičnost. Unesite novu dimenziju udobnosti i stila u vaš dom

Stolice

U našem asortimanu nalaze se trpezarijske stolice različitih stilova, od klasičnih i tradicionalnih do modernih i minimalističkih. Stolice su dizajnirane sa pažnjom i imaju oblikovane naslone i sedišta. Pronađite stolice koje će vašu trpezariju pretvoriti u prostor za uživanje i opuštanje.

Stolice brenda Hanah Home su savršen spoj stila i kvaliteta. Ove stolice su dizajnirane da pruže optimalnu podršku i udobnost. Napravljene od pažljivo odabranih tkanina koje su otporne na mrlje i jednostavne za čišćenje. Pronađite stil i model stolice koji odgovara vašem ukusu i enterijeru,

Trpezarijski sto i trpezarijske stolice

Pronađite savršen trpezarijski set koji će vam pružiti komfor i stil, dizajnirani da pruže savršen spoj forme i funkcije, prilagođeni za svakodnevne obroke i posebne prilike. Izaberite klasičnu, modernu minimalističku estetiku ili rustični šarm u raznim veličinama koji se uklapaju u vaš enterijer.