Šifra proizvoda: A6A54ER
U cenu je uračunat PDV
Del Castello Lazanje No.112
Pročitaj višeDel Castello Lazanje No.112
Italijanska durum testenina.
Uputstvo za upotrebu: Premazati posudu za pečenje maslacem i poređati sloj nekuvane testenine , dodati jedan sloj sosa ili ragu umaka, posuti sir u tankom sloju i dodati malo bešamela. Ređati tim redosledom, gde poslednji sloj treba da bude prekriven sosom ili bešamelom(ostaviti najmanje 1cm prostora imeđu poslednjeg sloja i ivice posude za pečenje). Prekriti posudu aluminijumskom folijom i peći na temperaturi od 190°C. u vremenu od oko 30-40 minuta.
Zemlja porekla:Italija
Uslovi čuvanja: Čuvati na suvom mestu.
Rok trajanja:označeno na ambalaži
Sastojcibrašno tvrde pšenice (durum) Sadrži gluten. Može da sadrži tragove jaja.
Nutritivna vrednost 100gr: | energija (kj/kcal)1483kj/350kcal masti (g)1,2g od kojih zasićene masne kiseline (g)0,3g ugljenihidrati (g)71g od kojih šećeri (g)3,2g vlakna (g)3,5g sol (g)12g beta-glukana (mg)0g |