Šifra proizvoda: EE3XX3E
1.089,00 RSD
U cenu je uračunat PDV
Lima Biološki umak Bio-Tamari 250ml
U Japanu omiljena dva fermentisana soja sosa Shoyu i Tamari, već vekovima. Danas su ovi sosevi ipak omiljeni širom celog sveta. Razlika između Sohyu i Tamari sosa leži u njihovom sastavu. Shoyu je napravljen od soje i pšenice a Tamari je čist sojin sos. Nutritivna vrednost Shoyua stimuliše apetit i sadrži nekoliko minerala, proteina i neophodnih vitamina. Tokom dugog procesa fermentacije, prirodni enzimi transformišu skrob, proteine i lipide sadrđane u sirovoj soji i pšenici hranljive materije koje se lako apsorbuju. Tokom procesa fermentacije razvijena je mlečna kiselina koja ima blagotvorno dejstvo na crvenu floru i na efikasnu apsorpciju hranljivih materija. Morska so sa mineralima i elementima u tragovima
Pročitaj višeU Japanu omiljena dva fermentisana soja sosa Shoyu i Tamari, već vekovima. Danas su ovi sosevi ipak omiljeni širom celog sveta. Razlika između Sohyu i Tamari sosa leži u njihovom sastavu. Shoyu je napravljen od soje i pšenice a Tamari je čist sojin sos. Nutritivna vrednost Shoyua stimuliše apetit i sadrži nekoliko minerala, proteina i neophodnih vitamina. Tokom dugog procesa fermentacije, prirodni enzimi transformišu skrob, proteine i lipide sadrđane u sirovoj soji i pšenici hranljive materije koje se lako apsorbuju. Tokom procesa fermentacije razvijena je mlečna kiselina koja ima blagotvorno dejstvo na crvenu floru i na efikasnu apsorpciju hranljivih materija. Morska so sa mineralima i elementima u tragovima