Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Jané Auto-sedište Ikonic 2 (0-18 kg) - Cold Black slika 1
Jané Auto-sedište Ikonic 2 (0-18 kg) - Cold Black slika 2
Jané Auto-sedište Ikonic 2 (0-18 kg) - Cold Black slika 3
Jané Auto-sedište Ikonic 2 (0-18 kg) - Cold Black slika 4
Jané Auto-sedište Ikonic 2 (0-18 kg) - Cold Black slika 5
Jané Auto-sedište Ikonic 2 (0-18 kg) - Cold Black slika 6
Jane logo

Jané Auto-sedište Ikonic 2 (0-18 kg) - Cold Black

Šifra proizvoda: GVG4VD5

Cena

59.200,00 RSD

U cenu je uračunat PDV

  Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

  Jané Ikonic 2 auto -sedište zadovoljava, pa čak i premašuje test parametre i-Size regulative (ECE R129).

  Namenjen je deci od rođenja do 4 godine, a rotacijom od 360° omogućava lakše skidanje i smeštanje deteta u auto-sedište.

  Pročitaj više

  IKonic 2 je nagrađivano auto- sedište dizajnirano za decu od rođenja do 4 godine.

  Sa rotacijom od 360°, olakšava skidanje i postavljanje deteta u sedište automobila. Auto - sedište Jane Ikonic zadovoljava i čak prevazilazi test parametre i-Size regulacije (ECE R129).

  Ima podesivi naslon za glavu u 5 položaja koji se lako može podesiti prema visini deteta. Mehanizam za podešavanje visine se takođe može koristiti dok je dete u sedištu, omogućavajući vam da potpuno prilagodite auto - sedište detetu. Sigurnosni pojasevi i podesivi naslon za glavu omogućavaju sinhronizovano podešavanje, a njihovi pojasevi u 5 tačaka javno šire opterećenje na telo u slučaju nezgode.

  IKonic 2 takođe uključuje umetak za novorođenčad od 40 do 60 cm, koji poboljšava ugao sedenja i povećava bezbednost u slučaju bočnog udara.

  Auto - sedište iKonic 2 nudi 4 položaja naslona koji se mogu podesiti samo jednom rukom. Pozicije se mogu podesiti kada je auto - sedište okrenuto u smeru vožnje, ali i kada je okrenuto u suprotnom smeru od smera vožnje. Podešavanjem naslona možete odabrati najudobniji položaj za svoju bebu. 

  Obrnuti smer vožnje: od 40 do 105 cm visine i maksimalne težine 18 kg (rođenje do oko 4 godine). Smer vožnje: 76 do 105 cm, sa maksimalnom težinom od 18 kg (otprilike 15 meseci do 4 godine). Okretanje za 360° u oba smera - čini izuzetno lakim postavljanje deteta u auto - sedište i promenu položaja za vožnju. Zadovoljava i prevazilazi bezbednosni standard i-Size, omogućavajući duži period vožnje unazad (do 4 godine). Nežno rotirajte sedišta samo jednom rukom dok je druga slobodna da držite bebu. Ima ugrađen signalni sistem kako bi se izbegle greške u instalaciji. Nudi 4 položaja naslona u smeru kretanja i obrnuto od smera kretanja, uz mogućnost promene položaja samo jednom rukom. Unutrašnjost sedišta je prekrivena materijalima koji apsorbuju udarce. 

  Zahvaljujući visini sedišta, dete bolje vidi kroz prozor automobila, što vožnju u auto -sedištu čini prijatnom i zabavnom. Sigurnosni pojasevi i naslon za glavu podesivi u 5 tačaka koji se mogu podesiti sinhrono u jednom potezu.

  Naslon za glavu je podesiv u 5 položaja - čak i dok je dete u sedištu automobila.

  Sigurnosni pojas sa 5 tačaka se podešava povlačenjem trake i ravnomerno raspoređuje opterećenje po telu u slučaju nezgode.

  Jednostavna i bezbedna instalacija sa ISOFIKS automobilskim Isofik + stopalima protiv rotacije - najsigurniji način ugradnje jer sprečava greške u instalaciji koje mogu uticati na bezbednost.

  Umetak za novorođenče se lako uklanja radi pranja ili kada ga beba preraste.

  Poseduje otvor za bolji protok vazduha što mnogo znači tokom toplijih dana u godini.

  Sve navlake se lako skidaju i peru.

  Dimenzije proizvoda: 78 x 44 x 119,5 cm

  Težina proizvoda: 15 kg

  Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana