Birajte najbolje

Hill's - hrana za ljubimce preporučena od strane veterinara

Ljubimci koji jedu kvalitetnu hranu nisu samo zdraviji, već imaju više energije i lepše krzno!

Hill's - hrana za ljubimce preporučena od strane veterinara

Dokazani kvalitet, zdravstvena i nutritivna vrednost i specifične linije proizvoda prilagođene uzrastu i zdravlju vašeg ljubimca samo su neki od razloga zašto struka i mnogi zadovoljni vlasnici preporučuju Hill's hranu za kućne ljubimce.

Priča o Hill's počinje daleke 1939. godine, a glavnu ulogu tumači američki veterinar i naučnik Mark Moris, osnivač prve svetske veterinarske klinike za pse. U svojoj dugogodišnjoj veterinarskoj praksi i sprovođenju naučnih studija, dr Moris je uvideo značajnu vezu između kvalitetne ishrane, dobrog zdravlja i dugovečnosti kućnih ljubimaca i razvio prvu hranu za bolesne životinje. U početku ga je sam proizvodio i davao isključivo svojim pacijentima, ali prekretnica je došla kada je njegova hrana pomogla Bobiju, psu vodiču koji boluje od bolesti bubrega. Nakon što je slučaj dospeo u medije, potražnja za hranom je rasla, pa je dr Moris udružio snage sa Hill's Packaging-om, koji je počeo da proizvodi po njegovom receptu.

Ali nije bilo samo važno – što je dr Moris više istraživao i što je veterina bila naprednija, receptura se usavršavala i obogaćivala kvalitetnijim sastojcima, što je rezultiralo kvalitetnijim linijama proizvoda u skladu sa godinama i zdravstvenim i nutritivnim potrebama pasa i mačaka.

Danas Hill's ima najveći istraživački centar za pse i mačke, koji zapošljava više od 150 veterinara, istraživača, nutricionista i tehnologa. Svi sastojci u Hill's hrani su vrhunskog i odabranog kvaliteta, obogaćeni klinički dokazanim antioksidansima za zdrav imuni sistem. Sadrže proteine, ugljene hidrate i žitarice i vitamine A, C, D i E neophodne za razvoj skeleta, mišića i uravnotežen i zdrav imunološki sistem. Hill's hrana ne sadrži GMO sastojke, lako je svarljiva i izuzetno izbalansirana, tako da suplementi nisu potrebni.

Specifične potrebe kućnih ljubimaca određenog uzrasta ili zdravstvenog stanja rezultirale su različitim linijama proizvoda kompanije Hill za zdrave, bolesne, gojazne ili veoma mlade/stare kućne ljubimce. Dakle, hrana za štence i mačiće je tako formulisana da njeni sastojci podstiču razvoj skeleta i mišića, a hrana za starije kućne ljubimce je koncentrisana da zaštiti zglobove, sistem za varenje i kvalitet života.

Zbog lake svarljivosti i kvalitetnih sastojaka, veterinari ga posebno preporučuju kućnim ljubimcima sa kožnim, probavnim i alergijskim tegobama, gojaznim ljubimcima i onima koji se oporavljaju od bolesti ili operacije. Renomirani svetski odgajivači preporučuju i Hill's zbog vitalnosti, nutritivne vrednosti i zdravstvene nege zdravih i jakih pasa, kao i kvalitetnog razvoja skeleta, mišića i zuba štenaca i mačića.

Pridružite se brojnim zadovoljnim vlasnicima čiji zdravi, vitalni i srećni ljubimci dokazuju zašto je Hill's vodeći brend u oblasti ishrane pasa i mačaka! Ponudu Hill's proizvoda možete pogledati na našem sajtu ovde.