Sve za leto

Bez čega ne možeš na putovanje ovog leta

Leto je stiglo, evo šta ti je sve potrebno za putovanje

Bez čega ne možeš na putovanje ovog leta

Zajedno sa visokim temperaturama smo zakoračili u leto, a kako bi ti svako putovanje bilo nezaboravno, donosimo spisak svih neophonih stvari za isto!


1. Putna torba/kofer 

Estetika i dizajn kofera su mnogima bitni, ali ipak prvo mesto zauzima praktičnost. Na bazzar-u ćeš pronaći ponudu kofera i putnih torbi za svakoga i svaku vrstu putovanja – od kofera svih dimenzija za avion, dečijih kofera, pa sve do kozmetičkih torbica. 

Većina nas ne polazi na put bez dodatne opreme za putovanja poput putnih i vratnih jastuka, dečijih putnih jastuka i sigurnosnih katanaca. 


2. Boce za vodu i termosi 

Ne zaboravite famoznu rečenicuHidratacija je obavezna”! Već je dobro poznato koliko je hidratacija važna kako bi telo dobro podnelo vrućine, a boca za vodu privlačnog dizajna će biti savršen dodatak tvom letnjem outfitu i fotkama sa mora.  


3. Punjači i baterije za telefon 

Kako bi uspešno ovekovečili svaki trenutak sa letovanja, potreban nam je telefon sa baterijom koja će izdržati sve izazove. Opremi se sa punjačima i baterijama, ali i držačima telefona za automobil i tvojim nezaobilaznim saputnikom, selfie štapom! 

Jedan mali podsetnik, da će ti možda zatrebati i univerzalni putni adapter. 


4. Slušalice i zvučnici

Muzika je asocijacija na svaki nezaboravni letnji dan. Na vreme osiguraj sebi svu opremu za slušanje svojih omiljenih hitova tokom putovanja i na plaži. Bilo da se radi o tvom privatnom koncertu na slušalicama ili o nekoj žurci na plaži uz bluetooth zvučnike, provod je zagarantovan! 


5. Kozmetika za pre i posle sunčanja

Koža je leti u prvom planu, tako da ne smemo zaboraviti da je dobro pripremimo za sunce sa kremama za sunčanje, ali i kasnije da je dobro nahranimo. 


6. Epilatori i depilatori

Iako sve rutine za negu i lepotu tela i lica obavljaš pre puta, dobro je imati opremu u koferu i za neke neočekivane situacije tokom puta. 


7. Kupaći kostimi i kupaće gaće

Kupaći kostimi su simbol leta i uživanja na suncu! Naruči ih na vreme i odradi modnu reviju pre izlaska na plažu! Koji su ti draži, dvodelni ili jednodelni kupaći? Šorc za kupanje ili kupaće gaće? 


Sve za leto pronađi na bazzar-u i prepusti se čarima leta!