Sve za leto

Bez čega ne možeš na putovanje ovog leta

Leto je stiglo, evo šta ti je sve potrebno za putovanje

Zajedno sa visokim temperaturama smo zakoračili u leto, a kako bi ti svako putovanje bilo nezaboravno, donosimo spisak svih neophonih stvari za isto!


1. Putna torba/kofer 

Estetika i dizajn kofera su mnogima bitni, ali ipak prvo mesto zauzima praktičnost. Na bazzar-u ćeš pronaći ponudu kofera i putnih torbi za svakoga i svaku vrstu putovanja – od kofera svih dimenzija za avion, dečijih kofera, pa sve do kozmetičkih torbica. 

Većina nas ne polazi na put bez dodatne opreme za putovanja poput putnih i vratnih jastuka, dečijih putnih jastuka i sigurnosnih katanaca. 


2. Boce za vodu i termosi 

Ne zaboravite famoznu rečenicuHidratacija je obavezna”! Već je dobro poznato koliko je hidratacija važna kako bi telo dobro podnelo vrućine, a boca za vodu privlačnog dizajna će biti savršen dodatak tvom letnjem outfitu i fotkama sa mora.  


3. Punjači i baterije za telefon 

Kako bi uspešno ovekovečili svaki trenutak sa letovanja, potreban nam je telefon sa baterijom koja će izdržati sve izazove. Opremi se sa punjačima i baterijama, ali i držačima telefona za automobil i tvojim nezaobilaznim saputnikom, selfie štapom! 

Jedan mali podsetnik, da će ti možda zatrebati i univerzalni putni adapter. 


4. Slušalice i zvučnici

Muzika je asocijacija na svaki nezaboravni letnji dan. Na vreme osiguraj sebi svu opremu za slušanje svojih omiljenih hitova tokom putovanja i na plaži. Bilo da se radi o tvom privatnom koncertu na slušalicama ili o nekoj žurci na plaži uz bluetooth zvučnike, provod je zagarantovan! 


5. Kozmetika za pre i posle sunčanja

Koža je leti u prvom planu, tako da ne smemo zaboraviti da je dobro pripremimo za sunce sa kremama za sunčanje, ali i kasnije da je dobro nahranimo. 


6. Epilatori i depilatori

Iako sve rutine za negu i lepotu tela i lica obavljaš pre puta, dobro je imati opremu u koferu i za neke neočekivane situacije tokom puta. 


7. Kupaći kostimi i kupaće gaće

Kupaći kostimi su simbol leta i uživanja na suncu! Naruči ih na vreme i odradi modnu reviju pre izlaska na plažu! Koji su ti draži, dvodelni ili jednodelni kupaći? Šorc za kupanje ili kupaće gaće? 


Sve za leto pronađi na bazzar-u i prepusti se čarima leta!