Karakteristike
- Tip: Friteza/Multicooker
- Snaga: 1800W
- Temperatura: od 40°C do 240°C
- Odložen start: Da
Funkcije
- Sous vide - Kuvanje u vakuumu pomoću pare i vakuumskih vrećica. Program je posebno prikladan za meso, ribu, povrće i voće. Kada koristite program, koristite isporučeni roštilj
- Stir Fry - Pržite sastojke u maloj količini jako vrućeg ulja, stalno mešajući. Program je prikladan za meso i ribu, kojima se mogu dodati prilozi kao što su rezanci ili pirinač (npr. kineski rezanci, indijska jela itd.).
- Roast - Pečenje. Koristite program za pohovanje, prženje ili pečenje mesa, povrća, piletine itd. Idealno za stvaranje hrskave kore.
- Grill - Program je prikladan za pečenje na roštilju, na primer, piletine ili druge hrane. Kada koristite program, koristite isporučeni roštilj
- Bake - Pečenje kolača. Ovaj je program prikladan za pečenje torti, kolača, keksa i drugih slatkih jela, kao i za prženje mesa, ribe ili povrća.
- Boil - Program odgovara klasičnom kuvanju u loncu i prikladan je za kuvanje testenine, krompira, pirinča, povrća, supa i umaka, knedli itd.
- Fry - Prženje hrane delomično uronjene u medij za prženje. Pogodno, na primer, za prženje šnicli
- Slow cook - Sporo kuvanje sastojaka. Samo naseckajte sastojke, stavite ih u posudu (napunite do 4,5 l – tj. do vrha), promešajte, pokrijte, podesite vreme i počnite kuvati.
- Fast stew - Brzo varivo. Program je idealan za pripremu variva od mesa, jetre, ribe i povrća. Omogućuje pripremu ukusnih jela poput onih u ekspres loncu.
- Deepfry - Namirnice za prženje potpuno su uronjene u medij za prženje. Prikladno, na primer, za prženje palačinki s krompirom, lángosa, pohovanih komada piletine itd.
- Hotpot - Kuvajte supu na stolu za ručanje. Istovremeno, kako se supa postupno prebacuje na tanjire, sastojci se dodaju u supu koja se ponovo prokuva i zatim posluži. Sastojci mogu biti tanko narezano meso, povrće, pečurke, knedle od jaja, tofu, plodovi mora itd. Idealno za kuvanje uz novo dodate sastojke.
- Steam - Kuvanje na pari. Program se takođe može upotrebiti za zagrevanje hladne ili smrznute hrane.
- Rice - Kuvanje običnog ili prethodno kuvanog pirinča. Temeljno isperite pirinač pod vodom. Preporučujemo 2 šoljce vode za 1 šoljicu pirinča.
- Fondue - Kuvanje čokolade, sira ili mesnih umaka ili nadeva.
- Yogurt - Priprema domaćih jogurta. Koristite kuvano ili pasterizirano mleko i jogurtnu kulturu. Jogurtna kultura može biti komercijalni jogurt bez arome, prethodno napravljen jogurt, mešavina jogurta u prahu dostupna u supermarketima ili jogurtna kultura iz prodavnica zdrave hrane.
- Popcorn - Pripremanje kokica. U lonac ulijte šoljicu ulja i ubacite 80–100 g suvih zrna kukuruza. Pokrijte poklopcem i pustite da zrna ispucaju.
- Keep warm - održavanje toplote
- Ručno podešavanje
Fizičke karakteristike
- Boja: Belo-crna
- Dimenzije: 340mm x 320mm x 290mm
- Težina: 4.5kg
- Pakovanje: Korpa za paru, Korpa za prženje
- Dužina kabla: 1m
- Materijal: Aluminium, Staklena posuda
- Kapacitet: 4.8l
Ostalo
- Dodatne funkcije: Kontrola temperature, LED displej
- Lako za čišćenje
- Nelepljivi materijal
Reklamacioni period: 24 meseca