Zašto svaka kuća treba da ima ovaj aparat?

Air Fryer revolucija u kuhinji

Zdravije kuvanje sa manje ulja i manje masti

Air Fryer revolucija u kuhinji

Zamislite samo jedan kuhinjski aparat pomoću kojeg možete da napravite i gibanicu, i projice, i kolač, i ćevape, i krilca, i bilo koje meso, povrće ili voće za manje vremena, sa manje ulja i masti, uz minimalno čišćenje.

Predstavljamo vam Mi Smart Air Fryer - mali kućni aparat koji ima sve ove funkcije!

Manje ulja i dima, hrana se ravnomerno zagreva stvarajući hrskavi spoljni sloj, a unutrašnjost ostaje mekana. Lako se skladišti i ne zauzima mnogo prostora u vašoj kuhinji.

Air Fryer štedi vreme

Više nema potrebe da se cela rerna prethodno zagreva, Air Fryer štedi vreme prilikom pečenja i pripreme. Nema plehova za ribanje i ostataka masnoće na rerni. Čak i hrana poput džigerice ne prska uopšte tokom pripreme. Kada se peku paprike nema zagorelih delova, zbog brze cirkulacije vazduha i kratkog vremena pečenja. Air Fryer se lako čisti.

Odličan izbor za one koji nisu vešti u kuhinji

Uređaj je lak za rukovanje, pa čak i starijoj deci i tinejdžerima možete da ostavite sve pripremljeno, oni samo treba da ubace namirnice u aparat i pritisnu dugme. Air Fryer je odličan izbor i za one koji nisu vešti u kuhinji i ne znaju da kuvaju. Na donji nivo se, na primer, rasporedi pomfrit ili zamrznuto povrće, a na gornji nivo meso koje se samo začini i ukusan ručak je uskoro gotov!

Takođe, dobar je izbor i za ljude koji žive sami. Za dvadesetak minuta se pripreme slane projice ili slatki mafini, u maloj količini dovoljnoj za jedan doručak, užinu, desert. Testo se ručno umeša,  bez miksera, i rasporedi za pečenje u četiri silikonske korpice.

Najlepše čorbice se prave kada se povrće prvo ispeče u rerni dobije malo karamelizovanu strukturu. U Air Fryer-u se sve brže pripremi, i povrće i kosti, tako da čorbica i supa budu mnogo ukusnije. Može da se peče i voće na koje se posle može dodati sladoled. Ili na primer, zdrave tufahije sa orašastim plodovima i medom.

Uz Air Fryer ćete uživati u brzim, a zdravim obrocima! Ovaj aparat je izazvao revoluciju u kuvanju i jedan je od best seller-a na bazzar-u.

Kupite svoj Air Fryer po super ceni i postanite vrhunski kuvar bez mnogo muke! Uz Air Fryer dobijate i više od 100 recepata koji će vas inspirisati za nova jela.

Prijatno! 🥰